Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dino Mihovilović FOTOGALERIJA Dalmatinski fotograf zabilježio najljepše trenutke vjenčanja jedne od najbogatijih kanadskih obitelji

FOTOGALERIJA Dalmatinski fotograf zabilježio najljepše trenutke vjenčanja jedne od najbogatijih kanadskih obitelji

U prekrasnoj toskanskoj vili

Dino Mihovilović se već duži niz godina bavi fotografijom na internacionalnoj sceni, a nedavno je u Italiji zabilježio najljepše trenutke na vjenčanju sina jednog od najbogatijih Kanađana, vlasnika Fratello Coffee Roastersa.

Inače, tvrtka se diči 50 godina dugom obiteljskom tradicijom, treći su najveći izvoznici aparata za kavu u Sjevernoj Americi. Izumili su Slayer espresso aparat koji je pomaknuo svjetske standarde 2007. godine.

Vjenčanje Bena i Katy održalo se u jednoj u najskupljih vila u San Vincenzu u Toskani, uz uži krug obitelji. Na mladenkinoj ruci zablistao je dijamantni prsten od 30.000 eura.

Vaša reakcija na temu