Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Gordana Franić: Sajam vjenčanja Wedding Day je nadmašio očekivanja, a prikupili smo i preko 9 tisuća kuna za 'Anđele'

FOTOGALERIJA Gordana Franić: Sajam vjenčanja Wedding Day je nadmašio očekivanja, a prikupili smo i preko 9 tisuća kuna za 'Anđele'

Vrhunac je bila gala modna revija

Direktorica sajma vjenčanja Wedding Day Gordana Franić, koji se za vikend održao u Spaladium Areni, dala je kratki rezime cijelog događaja koji je prikupio preko 180 izlagača tematski vezanih za svadbene svečanosti.

- Prezadovoljni smo odazivom posjetitelja, nadmašena su i naša najoptimističnija očekivanja. Zapravo je najvažnije da su izlagači sretni. Naravno da su u cijeloj priči bitni mladenci, njihov feedback je također pozitivan, oni su također zadovoljni ponudom koju su mogli vidjeti u Spaladium Areni - rekla je Gordana Franić koja je kao organizatorica cijelog događaja ponosna i na popratna događanja na sajmu.

Tako je održan Cake show, a natjecali su se Mediteran slastice, Bobis, Srednja strukovna škola Sinj, Srednja škola Hvar, Herceg etno selo Međugorje, Ganache slastice i Biberon Cakes. Organizatore posebno veseli što su se već tradicionalno prikupljala sredstava za udrugu Anđeli iz Splita prodajom torti koje su donirali izlagači sajma, a s posjetitelji su se tom prigodom družili s Trio fantasticus chefovima: Hrvojem Zirojevićem, Ivanom Pažaninom i Bracom Sanjinom koji su s Marijom Vujinovićem bili u žiriju natjecanja. 

- Već tradicionalno sajam nosi humanitarnu notu i s ponosom možemo objaviti da smo prikupili 9.430 kuna. Hvala svima koji su sudjelovali u ovoj akciji - otkrila nam je Franić koja je zadovoljna i s uvijek atraktivnom gala modnom revijom koja je bila vrhunac sedmog po redu Wedding Daya te odnedavno pripojenom i Beaty Expo - sajma ljepote.

- Modni događaj započeo je tako performanceom make-up artista, a na kojem su sudjelovali naši izlagači i sudionici sajma ljepote. Uslijedila je poslastica večeri, glazbeni nastup pjevačice grupe Magazin, Andree Šušnjare, koja je odjevena u vjenčanicu podigla publiku na noge - prisjetila se Gordana koja već dugih 17 godina vodi salon vjenčanica Glamour Sposa koji su se na reviji predstavili s brendovima Millanova i Crystal design.

Osim njih, svoje kolekcije predstavili su Bakus Sposa, Duchess by Snježana Mehun, kojega je proslavila predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović, Koko kids, No7 by Šime Kovačević, Anovi, IC by Ivana Cvrlje, Lella Design by Džemila Dilberović, GR Fashion Gallery by Gordana Radić, Škola likovnih umjetnosti Split, Škola primijenjenih umjetnosti i dizajna Zadar, ISSA by Lea Ilić i Lunaria, koji su više od petnaest godina splitsko odredište za sve one koji su u potrazi za najširim asortimanom intimnog rublja. 

U ulozi modela našle su se brojne osobe iz javnog života, a izvrsno su se snašle Dina Levačić, sestre Zaninović, novinarka HTV-a Regina Zubanović s kćerima, pjevačica Helena Gudelj, poduzetnica Gianna Apostolski, glumica Petra Kraljev, novinar HTV-a Šime Kovačević koji je predstavio i kolekciju svog brenda No7 te brojni drugi. Kažimo još kako su već tradicionalno voditelji humanitarne revije bili Edita Lučić Jelić i Denis Šabić, a pokrovitelji Ilirija Travel i Croata. 

- Još jedan uspješan Wedding day 2020. je iza nas. Iz godine u godinu sve više rastemo i postajemo uspješniji. Upravo zahvaljujući vama. Stoga ovim putem želimo zahvaliti svima: izlagačima, partnerima, pokroviteljima i svima koji na bilo koji način doprinijeli realizaciji projekta. Želimo vam uspješnu poslovnu godinu, vidimo se i dogodine na još većem i glamuroznijem sajmu - zaključila je Franić.

Dodajmo još, za prekrasne uspomene sa sajma zabilježene fotoaparatom zadužen je Vjeko Bilota iz Epic pictures, video Studio Smile, za make up So cap & Make up forever, a glamurozne frizure Hairbook by Ivica Šuljak

Vaša reakcija na temu