Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Neka slatka ljubav veže nas

FOTOGALERIJA Neka slatka ljubav veže nas

Pozivamo sve zainteresirane mladence da posjete naš showroom u zgradi proizvodnje u Solinu

Još jedan sajam vjenčanja u Spaladium Areni je iza nas. Nakon niza oduševljenja i osvojene nagrade za najkreativnije dekoriranu tortu vrlo smo ponosni na golemu posjećenost Biberon Cakes izlagačkog prostora što nam iznova ukazuje na razinu zainteresiranosti budućih mladenaca za naše slastice. Uživajte u foto galeriji naše svadbene ponude prezentirane u skladu s najnovijim svjetskim trendovima u slastičarstvu te nam se obratite s punim povjerenjem u stvaranju zajedničkih slatkih uspomena.


Pozivamo sve zainteresirane mladence da uz prethodnu najavu posjete naš showroom u zgradi proizvodnje (Vranjički put 6, Solin) te uz asistenciju pastry chefa degustiraju razne okuse te odaberu svoju idealnu vjenčanu tortu kao i slatki stol -  poručili su iz Biberona

Za sve informacije Vam stojimo na raspolaganju putem naše web stranice ili putem društvenih mreža (Facebooka i Instagrama).

Vaša reakcija na temu