Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hotel Katarina na sajmu Wedding Day: 'Naša najbolja reklama su zadovoljni mladenci i njihovi gosti'

Hotel Katarina na sajmu Wedding Day: 'Naša najbolja reklama su zadovoljni mladenci i njihovi gosti'

Poručili su da veliku pozornost posvećuju svakom detalju i da im se gosti vraćaju zbog organizacije drugih svečanosti

Hotel Katarina i ove godine sudjeluje na sajmu vjenčanja Wedding Day u Spaladium Areni koji im se, kako kažu, pokazao kao odlična manifestacija. Na štandu nude mladencima 10 posto popusta na usluge...

- Dvorana za vjenčanja Katarina, koja je u sklopu istoimenog hotela, prepoznata je među brojnim mladencima kao vrhunski dizajniran prostor nježnih tonova, bogat romantičnim detaljima, gdje sa sigurnošću možemo reći da ispunjamo sva očekivanja naših mladenaca. Veliku pozornost posvećujemo svakom detalju, od izbora samo najboljih i najsvježijih namirnica, pomnog planiranja, najboljih kuhara i profesionalnog osoblja do vrhunske izvedbe i organizacije - poručili su iz 'Katarine'.

- U suradnji s brojim poslovnim partnerima iz regije našim mladencima nastojimo pomoći pri organizaciji njihovog najsretnijeg dana u životu. Naša najbolja reklama su naši zadovoljni mladenci i njihovi gosti, koji nam se rado vraćaju pri organizaciji drugih svečanosti - dodali su.

Vaša reakcija na temu