Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HOTEL PARK Mjesto gdje gospoda služe gospodu

HOTEL PARK Mjesto gdje gospoda služe gospodu

Nagrađivani chef Jadran Grančić kontinuirano je u istraživanju novih namirnica i okusa, ali nije zaboravio tradiciju hotela Park kojoj se uvijek vraća

Organizirati vjenčanje u hotelu Park u Splitu je oduvijek bilo stvar prestiža i garancija vrhunske kvalitete i gastro doživljaja. Malo je mjesta na svijetu koja nude ovako spektakularnu terasu s pogledom na more, iskusni nagrađivani gastro tim, konobare 'od zanata' koji su u zajedničkom djelovanju preko 20 godina.

Dizajn, usluga, kvaliteta namirnica, kompletna podrška od početka do kraja, gospoda koja služe gospodu, obilježja su tima hotela Park.

Nagrađivani chef Jadran Grančić kontinuirano je u istraživanju novih namirnica i okusa, ali nije zaboravio tradiciju hotela Park kojoj se uvijek vraća. Tako u ponudi imamo najkvalitetniji dvogodišnji pršut, carpaccio od jadranske ribe, samo za hotel Park posebno dozrele vrhunske sireve, tradicionalni crni rižoto, najbolju dalmatinsku pašticadu u Splitu i širok izbor autentičnih dalmatinskih slastica.

Hotel Park nastupa na ovogodišnjem sajmu vjenčanja Wedding Day i poziva sve zainteresirane da posjete izlagačko mjesto od 24. do 26. siječnja 2020. u Spaladium Areni te da se informiraju o detaljima ponude.

Vaša reakcija na temu