HOTEL PARK Mjesto gdje gospoda služe gospodu

HOTEL PARK Mjesto gdje gospoda služe gospodu

Nagrađivani chef Jadran Grančić kontinuirano je u istraživanju novih namirnica i okusa, ali nije zaboravio tradiciju hotela Park kojoj se uvijek vraća

Organizirati vjenčanje u hotelu Park u Splitu je oduvijek bilo stvar prestiža i garancija vrhunske kvalitete i gastro doživljaja. Malo je mjesta na svijetu koja nude ovako spektakularnu terasu s pogledom na more, iskusni nagrađivani gastro tim, konobare 'od zanata' koji su u zajedničkom djelovanju preko 20 godina.

Dizajn, usluga, kvaliteta namirnica, kompletna podrška od početka do kraja, gospoda koja služe gospodu, obilježja su tima hotela Park.

Nagrađivani chef Jadran Grančić kontinuirano je u istraživanju novih namirnica i okusa, ali nije zaboravio tradiciju hotela Park kojoj se uvijek vraća. Tako u ponudi imamo najkvalitetniji dvogodišnji pršut, carpaccio od jadranske ribe, samo za hotel Park posebno dozrele vrhunske sireve, tradicionalni crni rižoto, najbolju dalmatinsku pašticadu u Splitu i širok izbor autentičnih dalmatinskih slastica.

Hotel Park nastupa na ovogodišnjem sajmu vjenčanja Wedding Day i poziva sve zainteresirane da posjete izlagačko mjesto od 24. do 26. siječnja 2020. u Spaladium Areni te da se informiraju o detaljima ponude.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(57560, "");
Pregledaj komentare