Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Vjeko Bilota HOTEL PARK Organiziramo spektakularna vjenčanja do 170 osoba

HOTEL PARK Organiziramo spektakularna vjenčanja do 170 osoba

Nagrađivani chef Jadran Grančić kontinuirano je u istraživanju novih namirnica i okusa, ali nije zaboravio tradiciju hotela Park kojoj se uvijek rado vraća

Hotel Park nastupa na ovogodišnjem sajmu vjenčanja Wedding Day i poziva sve zainteresirane da posjete izlagačko mjesto do 26. siječnja u Spaladium Areni te da se informiraju o detaljima ponude.

- U hotelu Park organiziramo vjenčanja do 170 osoba. Vjenčanje je moguće organizirati na našoj predivnoj terasi, ekskluzivnom zimskom vrtu i restoranu, a potom se uzvanici nastavljaju zabavljati u salonu za vjenčanja. Osim klasične svečane večere nudimo i organizaciju dočeka, odnosno tradicionalni tratamenat gostiju. Organiziramo i catering po vašim željama, a napomenuli bi da ni jedan jelovnik nije fiksan te se prilagođavamo željama pojedinaca. Tu smo da ispunimo sve vaše želje i da u konačnici svi uzvanici i mladenci budu zadovoljni. Sve informacije možete pronaći tijekom sajma na našem štandu te nas možete posjetiti i u hotelu - kazala nam je Iva Babić iz hotela Park u Splitu koji je garancija vrhunske kvalitete i gastro doživljaja. 

- Malo je mjesta na svijetu koja nude ovako spektakularnu terasu s pogledom na more, iskusni nagrađivani gastro tim, konobare 'od zanata' koji su u zajedničkom djelovanju preko 20 godina. Dizajn, usluga, kvaliteta namirnica, kompletna podrška od početka do kraja, gospoda koja služe gospodu, obilježja su tima hotela Park. Nagrađivani chef Jadran Grančić kontinuirano je u istraživanju novih namirnica i okusa, ali nije zaboravio tradiciju hotela Park kojoj se uvijek vraća. Tako u ponudi imamo najkvalitetniji dvogodišnji pršut, carpaccio od jadranske ribe, samo za hotel Park posebno dozrele vrhunske sireve, tradicionalni crni rižoto, najbolju dalmatinsku pašticadu u Splitu i širok izbor autentičnih dalmatinskih slastica - otkrili su nam dobro raspoloženi Bartul Jambrošić i Iva Babić koji će vas dočekati na štandu.

Vaša reakcija na temu