Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram / Ecija Ivušić ISKRENO PRIZNANJE Ecija Ivušić u suzama na dan svog vjenčanja, zakasnila 40 minuta

ISKRENO PRIZNANJE Ecija Ivušić u suzama na dan svog vjenčanja, zakasnila 40 minuta

'Nisam to tako zamišljala'

Prije nešto više od dva tjedna Ecija Ivušić i Goran Belošević izrekli su svoje sudbonosno 'da' na pitoresknom otočiću Vrniku. Iako je njihovo vjenčanje izgledalo kao iz bajke, novopečeni supružnici za In magazin Nove TV otkrili su da se mladenka na dan vjenčanja ipak probudila u suzama, ali i na njega zakasnila čak 40 minuta.

Za sve je kriv coctail party koji su mladenci za goste organizirali dan prije ceremonije vjenčanja. Iako ga je Ecija zamišljala kao romantično ispijanje pjenušca uz more, on se potpuno neplanirano pretvorio u tulum za pamćenje.

'Ja se probudim i počnem plakati i suza suzu goni...Ja to nisam tako zamišljala, to je bio trash party, white trash party', prisjetila se kroz smijeh.

'Supruga jednog mog prijatelja s tenisa - Petra Jelenića iz Splita - slučajno u želji da naprave neku koreografiju, napravila je dva koraka natrag i pala u more. Sad bi netko očekivao da cura počne plakati, a ona se krene smijati i na kraju ostatak muške strane završi u moru, tako da, reakcije i komentari s moje strane, to je daleko najbolja fešta ikad', rekao je pak Goran. 

Nakon jutarnjih suza ni ostatak dana za Eciju nije tekao glatko. Zbog nešto dužeg šminkanja i popravka frizure, ali i nemogućnosti pristanka broda kojim je stizala na otočić, uspjela je čak zakasniti na vlastito vjenčanje.

'Ja sam na svoje vjenčanje kasnila 40 minuta. Ja nikad ne kasnim, ne možeš vjerovati, ali stvarno nije mojoj krivnjom...', ispričala je.

Kad je na obali ugledala svojeg princa u bijelom, Eciju su još jednom preplavile emocije.

'Ja vidim Gorana on stoji tamo molu i čeka, baš je bio predivan. I vidim njega, to mi je bilo toliko prekrasna scena. I svi ti naši ljudi prekrasni, sređeni na tom mom najdražem otočiću i onda sam se tamo, naravno, rasplakala malo...', prisjetila se. 

'Ne može čovjek opisati taj osjećaj, to je kao da je boginja, vila sletjela, stigla tim brodom, vjenčanica je bila kao iz bajke...', ispričao je mladoženja.

Njegovu princezu otac je otpratio do oltara uz pjesmu 'Perfect' britanske glazbene senzacije Eda SheeranaZa prvi ples mladenci su pak odabrali Gibonnijevu pjesmu 'Lipa moja'. 

Iako nije popio ni kap alkohola, mladoženja je umalo završio na podu plesnog podija.

Zbog poslovnih obveza na medeni mjesec planiraju ove zime, a Ecija još nije stigla u dokumentima promijeniti prezime. No, evo razloga zašto je ipak odlučila odreći se svojeg djevojačkog prezimena Ivušić te postati gospođa Belošević.

'Razmišljala sam o obitelji i svi kad budemo obitelj da imamo isto prezime - to mi je nekako presudilo', otkrila je. 

Za potpunu sreću ovim zaljubljenim golupčićima nedostaje još samo Belošević junior.

'Ja sam uvjeren da će biti u neko skorije vrijeme, nemamo još ništa da se pohvalimo premijerno, ali volimo djecu, želimo djecu, želimo proširiti familiju što prije. To je sad sve u Božjim rukama', zaključio je Goran Belošević u razgovoru za Novu TV

Vaša reakcija na temu