Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay IZAZVALA POMUTNJU Potpuno prozirna vjenčanica prodaje se za 27 tisuća kuna

IZAZVALA POMUTNJU Potpuno prozirna vjenčanica prodaje se za 27 tisuća kuna

'Prikladnija je za spavaću sobu'

Pomiješane su reakcije na 'golu' vjenčanicu koja je osvojila internet. Čudna je pomama ove godine uzela maha - na Tjednu mode prošlog mjeseca u Barceloni modeli su paradirali modnom pistom u prozirnim haljinama. Sada je veliku pomutnju izazvala vjenčanica brenda Rude De Seine.

Dizajnerska vjenčanica postala je viralna na društvenim mrežama jer je potpuno prozirna na nekim dijelovima, a samo čipkani detalji sakrivaju ponešto od pogleda. Haljina Avril, do poda dugačka, prodaje se po cijeni od 3700 eura (oko 27.000 kuna), prenosi Miss7.

Ljudi su naveliko reagirali na objavu o haljini na Instagram stranici @weddingsunion, koja je objavila sliku modela koji nosi 'golu' vjenčanicu. Neki vjeruju da bi je bilo prikladnije nositi u spavaćoj sobi, kad se gosti raziđu nego u njoj koračati do oltara.

 Jedna komentatorica je rekla: 'Gornji dio je prekrasan, ali je previše prozirna za moj ukus.' Druga je napisala: 'Voljela bih da ima bež podlogu. Čini se da je na dan njihova vjenčanja bio pun mjesec.' Treća je primijetila: 'Prikladnija je za spavaću sobu, a ne za nošenje u javnosti. Da ima podstavu, bila bi prekrasna, bez nje je samo neotmjena i neukusna haljina za striptizete.' A četvrta je dodala: 'Ne, ne, ne… ona sve pokazuje. Tako neukusno.' 

Dok jedni nikako nisu njeni obožavatelji, drugi se nisu mogli nadiviti haljini. Jedna je odgovorila: 'Moja omiljena haljina svih vremena.' Druga je rekla: 'Udala bih se samo zbog haljine!' A treća je dodala: 'Nadam se da je nikad neće maknuti iz ponude. Samo čekam prsten.'

Vaša reakcija na temu