Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Instagram JEDINI LJUBAVNI BIG BROTHER PAR KOJI JE USPIO! Ovo je ljubavna priča Violete i Nikše

JEDINI LJUBAVNI BIG BROTHER PAR KOJI JE USPIO! Ovo je ljubavna priča Violete i Nikše

Upoznali su se prije 16 godina

Tijekom deset sezona emitiranja popularnog realityja 'Big Brother' - brojni stanari su se zaljubljivali, odljubljivali, voljeli, pa čak i rastajali. No, samo jedan par uspio je pobijediti sve izazove pred sobom - Violeta i Nikša Kekezović. Dvojac se upoznao prije nešto više od 16 godina, u trećoj sezoni reality showa Big Brother. I dok mnogi nisu vjerovali da će temperamentni Splićanin Keko održati riječ i čekati Violetu da izađe, to se dogodilo. Riječanka je zbog ljubavi promijenila adresu, a par se prije deset godina i vjenčao. Nogometni trener i vizažistica do danas su jedini par koji se upoznao u Big Brotheru i ostao zajedno.

Danas su ponosni roditelji devetogodišnjeg sina Jakova te djevojčice Nikol, koju su dobili prije dvije godine, dan prije Violetinog 34. rođendana. Rođenju kćerkice prisustvovao je i otac, po kojem je malena dobila ime. Dijete su 2020. krstili u crkvi sv. Petra u Splitu te joj nadjenuli krsno ime Zorka, po Violetinoj pokojnoj baki, piše RTL.

Karizmatični nogometni trener Nikša ne krije da mu je sudjelovanje u popularnom realityju promijenilo život, a svojedobno je otkrio kako ne žali ni za čim. Big Brother mu je u život donio samo najljepše stvari - no i danas mu je žao što nije bio prisutan na porodu njihova sina Jakova. Tu je grešku ispravio kada je Violeta rađala kćer.

'Mi smo vjernici, sad nije da ližemo oltare, nedjeljom na misu, djecu krstili, ali držimo do vjerskih običaja', rekao nam je Nikša. Oboje drže i do svojih karijera. Naime BB Violeta - kako je mnogi i dalje zovu - uspješna je vizažistica! 'Moja stvarno velika ljubav, u tome iznimno uživam, radim, imam puno posla i to mi je super posao!'.

Ipak, za oboje slobodno možemo reći da im je najviše značio popularni reality show RTL-a Big Brother. 'Da sam tako mlad, bih. Danas, sad da se otvori, ne vjerujem, sve sam dobio, ženu, obitelj, djecu! Naravno da bih se prijavila, ja sam tu upoznala i supruga, a i život mi se okrenuo u dobrom smjeru, to je pozitivno iskustvo. U ovim godinama ne, ali da mogu vratiti 14 godina - da!', složni su.

Vaša reakcija na temu