Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Jedinstvena romantična lokacija za vjenčanja u splitskoj ACI marini
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Jedinstvena romantična lokacija za vjenčanja u splitskoj ACI marini

Restoran Velum organizira i pričesti, krizme, proslave mature i rođendana te druge zabave

Vjenčanja iz bajke postoje, to nisu samo priče iz holivudskih filmova. Potrebno je samo odabrati pravu lokaciju i prepustiti organizaciju stručnom timu s iskustvom organiziranja ovakvih zabava.

Razgovarali smo s ekipom iz restorana Velum koji za vas može organizirati formalnu, tradicionalnu večeru, koktel domjenak ili brojne druge oblike svečanosti ovisno o vašoj osobnosti i željama. Tim ovog restorana specijalizirao se za kreiranje posebnih doživljaja, a njihovo iskustvo jamstvo je da će vaš najvažniji dan u životu proći besprijekorno, te da će se pobrinuti i za najsitnije detalje koje vi na prvu možda i ne primijetite.

Svaki detalj svečanog dana bude pomno isplaniran, a iskusni Velumov tim će Vas voditi na svakom koraku kroz ovu posebnu prigodu - od odabira jelovnika, dekoracija do mnoštva drugih važnih pojedinosti. Izvrsna uigrana kuhinja pobrinut će se da svi uzvanici budu oduševljeni gastro putovanjem kroz večer. Dobra hrana i reprezentativna dvorana mogu biti upotpunjeni i jeftinije paketima dodatnih usluga poput cvijeća koje rade u suradnji s Cvjećarnicom Miss i rasvjete za koju su zaduženi profesionalci iz tvrtke Peco Event. Ove dodatne opcije učinit će da ova predivna dvorana za 220 uzvanika zasja posebnim sjajem. 

Osim vjenčanja, u Velumu organiziraju i ostale prigode poput pričesti, krizmi, proslava mature i rođendana te sve druge zabave.

Svim gostima je omogućen besplatan parking, a više informacija o ponudi i rezervacijama može se potražiti na društvenim mrežama restorana (Facebook i Instagram) ili pozivom na 021 398 439.

Vaša reakcija na temu