Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Srebrna medalja Vjenčanje / Foto: Iva Komesar Kako odabrati originalan poklon za vjenčanje?
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Kako odabrati originalan poklon za vjenčanje?

Istraživanje je pokazalo da 56% Hrvata u posebnim prigodama i dalje rado daruje zlato

Rujan je mnogima omiljen mjesec za vjenčanje. Stigla vam je pozivnica ili ste odabrani za posebnu ulogu - da budete kumovi dragim osobama? Kako god bilo, zasigurno već pomno razmišljate o idealnom daru. 

Željeli biste se istaknuti nečim unikatnim no nemate ideju gdje pronaći poseban dar?

Istraživanje koje je na internetskim portalima provela Hrvatska kovnica novca otkrilo je zanimljive rezultate: 56% Hrvata u posebnim prigodama i dalje rado daruje zlato. Znači li da smo staromodni ili nepraktični ako poklonimo zlatnik? Upravo suprotno! 

Zlatnici su uvijek u modi a ujedno su i pokloni za buduće generacije. Osim same vrijednosti zlata, zlatnici Hrvatske kovnice novca kriju i vrhunski umjetnički izričaj. Izgled kovanica djelo je renomiranih hrvatskih akademskih kipara i kiparica te ih krase motivi hrvatske kulturne baštine, znamenitih ličnosti... 

Zlatnici dolaze zapakirani u kapsule, s pripadajućim certifikatom te elegantnom kutijom. Stoga u web trgovini HKN-a u svega par klikova možete odabrati idealan poklon i - spremni ste za darivanje.

Zlatnik 'Čipkarstvo u Hrvatskoj' i zlatnik 'Dalmatinski pas' / Foto: Iva Komesar            

Personalizirani pokloni: učinite svoj dar posebnim

Uz vrijednost i originalnost, često se traži i mogućnost personalizacije dara. 

Srebrna medalja 'Vjenčanje' idealno je rješenje: na stražnju stranu medalje moguće je ugravirati željenu poruku, a interaktivni prikaz gravure možete vidjeti u web trgovini HKN-a prilikom odabira proizvoda. 

Srebrna medalja Vjenčanje / Foto: Iva Komesar

Medalja je zapakirana u posebno dizajniranu kutiju: simboli važnog događaja, spojeni vjenčani prstenovi, integrirani su u grafički stilizirani presjek godova drveta. Godovi drveta simbol su života, oni označavaju precizan trenutak u vremenu. Kako su važni događaji zauvijek zabilježeni u našim sjećanjima, trenuci u vremenu zauvijek su zabilježeni u godovima drveta.

Tako kutija za ovaj vrijedni dar sama po sebi postaje eksponat posebne vrijednosti, a ne samo 'omotač' za prigodni poklon koji nosi.

Osim u web trgovini HKN-a, zlatnike i srebrnjake možete pronaći na nekom od prodajnih mjesta. Istražite bogat asortiman prigodnih poklona Hrvatske kovnice novca te iznenadite drage osobe posebnim darom.

Vaša reakcija na temu