Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Kćer Donalda Trumpa rekla 'da' 4 godine mlađem milijarderu

Kćer Donalda Trumpa rekla 'da' 4 godine mlađem milijarderu

U vezi su od 2018. godine

Najmlađa kćer bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa i glumice Marle Maple, 29-godišnja Tiffany Trump i 25-godišnji milijarder Michael Boulos vjenčali su se na spektakularnoj ceremoniji na imanju Mar-a-Lag, dvije godine nakon što su se zaručili.

Tiffany je zablistala u vjenčanici Elieja Saaba i njome odala počast suprugovu nasljeđu, a do oltara ju je dopratio ponosni otac Donald.

'Ovo je libanonsko-američko vjenčanje, pa smo bili tako sretni što je Elie Saab stvorio čaroliju', izjavila je mladenkina majka za People, koja je također nosila haljinu istog dizajnera.

Nakon raskošne ceremonije novopečeni supružnici otplesali su prvi ples uz taktove Toploaderove pjesme 'Dancing in the Moonlight', a Tiffany se uskoro presvukla u lepršavu bijelu haljinu, a Michael je cijelo vrijeme bio u smokingu.

Tiffany i Michael u vezi su od 2018. godine, on je biznismen i sin multimilijardera Massada Boulosa. Upoznali su se na odmoru na grčkom otoku Mikonosu, a šuškalo se da će se tamo i vjenčati. Par je često viđen kako se zabavlja skupa, a zajedno su prije tri godine posjetili i Beograd.


Tiffany inače slovi kao najopuštenija članica obitelji Trump i često je svojim ponašanjem i istupima privlačila pozornost javnosti. Ranije se bavila manekenstvom, no tijekom posljednjih godina bila je zapostavila tu karijeru i nakupila višak kilograma zbog čega su ju neki kritizirali. Uspoređivali su ju sa sestrom Ivankom Trump koja ima savršenu figuru, no nju ti komentari tada nisu zabrinuli, a sada se može pohvaliti ponovno vitkom linijom.

Tiffany se zabavlja kad stigne, a kada je bilo potrebno udovoljiti ocu Donaldu sudjelujovala je u predizbornim aktivnostima i držala govore, baš kao i ostala njegova djeca.

Michael će naslijediti poslovno carstvo svog oca koje se proteže na čitavu Afriku te bi zajednička imovina budućeg para mogla biti i nekoliko milijardi dolara. Budući zet Donalda Trumpa rođen je u Houstonu kao drugo od četvero djece, odrastao je jedno vrijeme u Lagosu, a kao i ostatak obitelji pohađao je prestižne škole. Michael je od rane dobi bio odlučan u tome da preuzme očev posao, a za razliku od starijeg brata Faresa koji više voli umjetnost, mogao bi u tome i dobro uspjeti.


Nakon što je 2018. godine upoznao Tiffany odlučio se smiriti, a sve do onda volio je slobodan život te je djevojke mijenjao gotovo na svakodnevnoj bazi. S prijateljima je često putovao na destinacije poznate po partijanju, a ljeti je redovito žario i palio i na jahtama na Mediteranu, piše Showbuzz.

Vaša reakcija na temu