Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KOLEKCIJE PROŽETE LJUBAVLJU I ROMANTIKOM Prahir Fine Jewellery prvi put na Wedding Dayu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

KOLEKCIJE PROŽETE LJUBAVLJU I ROMANTIKOM Prahir Fine Jewellery prvi put na Wedding Dayu

Hrvatski proizvod s tradicijom dugom preko 50 godina svoje mjesto pronašao je i na tržištu Europske unije

Po prvi put hrvatski proizvođač vjenčanog i zaručničkog prstenja Prahir Fine Jewellery izložio je na sajmu vjenčanja u Spaladium Areni svoju ponudu vjenčanog prstenja. Preko 2500 različitih modela izloženih na prostoru od preko 35 kvadrata privikli su pažnju budućih mladenaca iz Splita i okolice.

Hrvatski proizvod s tradicijom dugom preko 50 godina svoje mjesto pronašao je i na tržištu Europske unije pa tako Prahir vjenčano i zaručničko prstenje možete pronaći u Češkoj, Slovačkoj, Austriji, Grčkoj, Mađarskoj te susjednim zemljama.

Kolekcije prožete ljubavlju i romantikom, inspirirane elegancijom i glamurom nekih davnih vremena, odraz su ljubavi prema stvaranju i kreiranju bezvremenskih komada nakita koji vas sasvim sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

U svojoj ponudi osim vjenčanog i zaručničkog prstenja možete pronaći i ostali zlatni i srebrni nakit te nakit od nehrđajućeg čelika branda De’llure, mlađeg brata krovnog branda Prahir Fine Jewellery.

Osim Zagreba, Velike Gorice i Rijeke, oazu nakita možete posjetiti i u Splitu u trgovačkom centru Mall of Split.

Vaša reakcija na temu