Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
M RICH DESIGN: Saznajte novitete vjenčanih stilova u ovoj godini

M RICH DESIGN: Saznajte novitete vjenčanih stilova u ovoj godini

Možete osvojiti cvjetne dekoracije u vrijednosti 5 tisuća kuna

Odgovore na mnogobrojna pitanja vezana za vaše vjenčanje možete postaviti danas i sutra u Spaladium Areni na izlagačkom mjestu M Rich designa by Maja Bat Bojčić.

Sudjelujte u nagradnoj igri, fotografirajte se sherajte i likejte na Facebook stranici te osvojite cvjetne dekoracije u vrijednosti 5.000,00 kn.

- Boho stil je IN , savršeno se može uskladiti sa zlatnom bojom koja je hit nadolazeće sezone. Kombinacija zelenila i sitnog cvijeća uz moderna geometrijska tijela u zlatnoj boji kao što je piramida moguće je savršeno uklopiti u svaki prostor. Zablistajte na svom vjenčanju u ležernoj, slojevitoj, lepršavoj i čipkastoj vjenčanici, a od nakita možete odabrati slojevite ogrlice ili viseće naušnice.  Nezaobilazan detalj boho vjenčane frizure je cvjetni vjenčić, no isto tako u obzir dolaze i veliki cvjetovi kojima se također može naglasiti boho look - savjetuje M Rich design.

Posjetite M Rich Design te ostvarite popust od 30% na vjenčanja u 2020. i 2021. godini.

Vaša reakcija na temu