Maja i Nenad slave godišnjicu zaruka

Maja i Nenad slave godišnjicu zaruka

Sva sreća da sam rekla 'Da'

Pjevačica Maja Šuput na današnji dan prije dvije godine se zaručila za poduzetnika Nenada Tatarinova na Maldivima, a sretnu vijest su skrivali do ožujka kada je ona objavila fotografiju na Instagramu. U svibnju prošle godine, nakon gotovo dvije godine veze, Šuput je uplovila u bračnu luku, ona i Nenad vjenčali su se u Istri. 

Par je trenutačno na putovanju, a Maji je odmor dobro došao nakon poprilično naporne godine u kojoj kao i po običaju, nije imala previše mira. Od vlastite svadbe, sudjelovanja u žiriju popularnog Supertalenta, pa do mnogih vikend gaža i koncerata, naša se pjevačica zaputila na Bali. Svoje pratitelje na društvenim mrežama učestalo informira što tamo radi. Tako možemo vidjeti dašak luksuza u kojem uživa. Predivne pješčane plaže, more, pejzaž i luksuzna vila, tek su dio onoga što popularna pjevačica i njezin suprug uživaju na putovanju.

- Na današnji dan prije dvije godine me zaprosio. Sva sreća da sam rekla 'Da' - napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj ona i suprug uživaju u odmoru. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(57088, "");
Pregledaj komentare
29