Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Maja Šuput: Danas je točno mjesec dana od kada sam rekla 'da', to mi je jedna od pametnijih izjava

Maja Šuput: Danas je točno mjesec dana od kada sam rekla 'da', to mi je jedna od pametnijih izjava

Pjevačica je proslavila prvih mjesec dana od udaje i pokazala neke do sad ne viđene fotografije s vjenčanja

Maja Šuput udala se prije točno mjesec dana za Nenada Tatarinova na imanju u Istri, a prvi mjesec u braku obilježila je fotografijama s vjenčanja na kojima pozira u vjenčanici koju joj je kreirao Marko Grubnić.

- Danas je točno mjesec dana kako sam rekla 'da'. I dalje mislim da mi je to jedna od pametnijih izjava - napisala je pjevačica uz fotografije s vjenčanja.

Na svom stroryju objavila je i nekoliko snimki koje su nastale noć prije svadbe te otkrila da je ona, za razliku od većine drugih mladenki, dan svog vjenčanja dočekala tulumareći s prijateljima i budućim suprugom.

Vaša reakcija na temu