Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay MAKARSKA Oženio se prije 17 godina, nije platio pir, sad ga otplaćuje - na rate

MAKARSKA Oženio se prije 17 godina, nije platio pir, sad ga otplaćuje - na rate

Nije ga se moglo ovršiti

Ženik s obitelji i prijateljima proslavio je izricanje sudbonosnog 'da' u Biokovci prije gotovo 18 godina, u siječnju 2005., ali svadbenu večeru u iznosu od oko šest tisuća eura nikada nije platio. Navodi se, između ostaloga, u izvješću Specijalne bolnice Biokovka pripremljenom za predstojeću sjednicu Županijske skupštine, piše Makarska danas.

Postoji i pravomoćno ovršno rješenje iz 2006. godine. No, kako ovršenik nije zaposlen niti je imao nekretnine nad kojima bi se provela ovrha, 2019. doneseno je Rješenje o ovrsi nad pokretninama.

Ovršenik je priznao dug i otplaćuje ga u manjim iznosima. Otišao je u inozemstvo, navodi se dalje, na rad te obećao da će isplatiti dug za svadbu. 

Uz tu, postoji još jedna ovrha koja datira iz 2011. godine za vjenčanje, a dug iznosi oko 20 tisuća kuna. 

Vaša reakcija na temu