Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Privatni album MEGI I LUKA Strastveni navijači KK Split poželjeli se prije vjenčanja slikati u dvorani Gripe

MEGI I LUKA Strastveni navijači KK Split poželjeli se prije vjenčanja slikati u dvorani Gripe

Utakmice prate iz sektora D, reda 7., sjedala 10 i 11

Megi i Luka, vjerni navijači KK Split, uplovili su u bračnu luku. Žuti su im s velikim zadovoljstvom i ponosom ispunili  želju da se uoči vjenčanja fotografiraju u dvorani Gripe. 


Među ostalim, snimili su se i na tribinama. To je njihovo mjesto kad su utakmice, sektor D, red 7., sjedalo 10 i 11. 


'Ovo su prvi mladenci koji su se poželjeli slikati u kultnoj dvorani Gripe, domu trostrukog prvaka Europe, najboljeg kluba 20. stoljeća. Nakon objave dobili smo još dva upita za nove mladence. Inače, KK Split je mladencima poklonio pretplate za sljedeću sezonu', kažu nam iz KK Split.


'Pretplatnička mjesta, sektor D, 7. red, sjedala 10 i 11 za sezonu 2022/23 već su zauzeta. Sretno Megi i Luka! Hvala vam što ste dio žute obitelji', poručili su s Gripa.

Vaša reakcija na temu