Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay MLADA U NEDOUMICI Je li pristojno zatražiti od gošće uslugu umjesto vjenčanog poklona?

MLADA U NEDOUMICI Je li pristojno zatražiti od gošće uslugu umjesto vjenčanog poklona?

Savjet je zatražila na Redditu

Jedna 27-godišnja korisnica Reddita na toj je društvenoj mreži, na subredditu 'Wedding Shaming', podijelila svoju nedoumicu vezanu uz pripremu za vjenčanje koje planira za 2022. Naime, zanima ju je li pristojno zatražiti zaručnikovu tetku da se umjesto vjenčanog poklona pobrine za dekoracije na stolovima jer je, prema njenim riječima, nevjerojatno vješta sa šivaćom mašinom. 

Većina članova subreddita ne vidi problem u toj ideji. Tek ih je nekoliko upozorilo da možda traži previše jer će imati između 60 i 75 ljudi, što podrazumijeva i više stolova. 

Korisnici su joj savjetovali i da porazgovara s njom što ranije jer bi izrada dekoracija mogla potrajati mjesecima. 

- Pobrini se da tetka zna koliko cijeniš njen rad i da je to glavni razlog iz kojeg je tražiš uslugu, a da ne činiš to da uštediš novac - jedan je od komentara. 

Vaša reakcija na temu