Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Mladenka tražila da gosti financiraju vjenčanje, a oni koji su to odbili nisu smjeli doći

Mladenka tražila da gosti financiraju vjenčanje, a oni koji su to odbili nisu smjeli doći

Proglasili su je sebičnom

Jedna mladenka nije uspjela financirati vlastito vjenčanje, kako kaže, pa je odlučila tražiti goste da to učine umjesto nje i partnera. Tražila je nekoliko njih da 'daruju' 11 tisuća funti, odnosno 96 tisuća kuna jer nije stigla platiti sve troškove. 

Oni koji su to odbili, a među njima su i baka, brat te nekoliko teta, nisu mogli doći na vjenčanje, ispričao je blizak izvor mladenke na Redditu. 

Brat je nakon godinu dana na Facebooku vidio kako novi bračni par slavi prvu godišnjicu pa je shvatio da je sestra zaista održala ceremoniju - bez njega i onih članova obitelji koji nisu donirali novac. 

'Zvala je sve članove obitelji i rodbinu i tražila ih novac, kada su odbili rekla je da ipak nisu pozvani. Na kraju je imala jako malo vjenčanje s dobrom zabavom poslije. Sada se ona žali da obitelj nije bila uz nju na taj poseban dan...', pisalo je u objavi. 

Korisnici Reddita ostali su u šoku njenim postupkom i jednoglasno su je prozvali sebičnom, prenosi The Sun, piše Večernji list.

Vaša reakcija na temu