Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Mladoženja na vjenčanju pustio snimku mlade tijekom seksa s mužem njene trudne sestre

Mladoženja na vjenčanju pustio snimku mlade tijekom seksa s mužem njene trudne sestre

Video je snimljen 2019. godine, ali je sada ponovno postao viralan

Jedino vjenčanje u Kini pretvorilo se u dramu nakon što je mladoženja pred svim uzvanicima otkrio da ga mladenka vara. Video sa svadbe proširio se društvenim mrežama.

Naime, snimka prikazuje par kako hoda do oltara. Kada konačno stignu do odredišta, iza njih se počne prikazivati video na platnu koji traje pet minuta. Mladoženja je pokazao snimku na kojoj mladenka ima seksualni odnos s mužem svoje trudne sestre.

Potom mladoženja počinje gurati mladenku, a na snimci se čuje kako joj govori: 'Zar si stvarno mislila da nisam znao za ovo?' Ona je potom na njega bacila buket.

Video je snimljen 2019. godine, no sada je ponovno postao viralan. U samo nekoliko dana skupio je šest milijuna pregleda i izazvao mnoštvo komentara.

Mnogi su podržali mladoženju i pisali mu kako je ovo 'najbolja osveta' i da će je tako 'naučiti lekciji'. No neki smatraju kako to nije bilo potrebno te pitaju zašto je išao tako daleko ako je znao da ga vara.

@koolprince33 Cheating bride #chinese #chinestiktok #usa #worldtiktok #vira original sound - Kool Prince
Vaša reakcija na temu