Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MOŽDA BANALNI, ALI ZLATA SU VRIJEDNI: 3 savjeta za dan vjenčanja

MOŽDA BANALNI, ALI ZLATA SU VRIJEDNI: 3 savjeta za dan vjenčanja

Vjerojatno vam ih nitko nije dao

Kada je u pitanju organizacija vjenčanja, o mnogočemu je potrebno razmišljati. Srećom, svaka mladenka oko sebe ima one osobe koje su to već prošle i koje joj pomognu sa svojim savjetima. Međutim, postoje neke stvari koje je potrebno pripremiti, a na koje mnogi zaborave podsjetiti.

Donosimo stoga tri, premda možda banalna, zlata vrijedna savjeta koji će vam pomoći u izbjegavanju mogućih stresnih situacija. Sva se odnose na najljepši, ali i najstresniji dan - na dan vjenčanja.

Nemojte zaboraviti jesti

Na gotovo svakom vjenčanju neprestano se jede - prije ceremonije pa onda slijed za slijedom u svadbenoj sali. Iako su pred vama ogromne količine hrane, u cijelom tom uzbuđenju možda zaboravite jesti. Možda nećete osjećati glad, ali svakako se prisilite i pojedite nešto da se ne srušite.

Ranije razgazite cipele

Vjerojatno ćete kupiti posebne štikle koje savršeno idu uz vjenčanicu, ali je upitno koliko su udobne i koliko ćete izdržati plešući u njima. Mnogi će vam savjetovati da ponesete rezervnu obuću, što ćete vjerojatno i učiniti. Ipak, vjerojatno u štiklama u koje ste se zaljubili želite izdržati što duže, stoga bi bilo dobro da ih ranije 'razgazite'. Nosite ih malo po kući da vam na dan vjenčanja bude lakše hodati u njima. 

Pokažite fotografu tko su vam bliske osobe

Fotograf može lako zaključiti tko vam je kuma ili tko bi vam mogli biti roditelji, ali ako je velika svadba u pitanju, bit će mu teško razaznati tko sve pripada vašem užem krugu bliskih ljudi. Kako bi svi oni bili na fotografijama s proslave, odnosno kako ne biste bili ljuti kad vam stigne album, pokažite ih fotografu!

Vaša reakcija na temu