Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot NA RUŠEVINAMA PETRINJE Rekla je sudbonosno 'da'

NA RUŠEVINAMA PETRINJE Rekla je sudbonosno 'da'

Dokaz kako ljubav pobjeđuje sve katastrofe

Jedan je video s Instagrama podijeljen je po raznim društvenim mrežama i otopio je brojna srca. Naime, jedan se par zaručio u Petrinji u ova teška vremena nakon razornog potresa i stalnih naknadnih podrhtavanja.

'Dok potresi udaraju po našem Gradu i tresu naše živote, moje najdraže biće je pronašlo trenutak da nam u život vrati nadu i vjeru da će itekako sve biti dobro. Ispred stare zgrade Doma zdravlja gdje je moj Deky godinama radio, jedva izvukavši živu glavu, na mjestu gdje je ostala samo ruševina, rekla sam mu - da!, napisala je uz video na svom Instagram profilu Ana Krznarević, a isti taj video u kratkom je roku prikupio tisuće pregleda.


Vaša reakcija na temu