Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Naša prva pjesma je bila Oliverova 'Vjeruj u ljubav', to je soundtrack života u Dalmaciji

Naša prva pjesma je bila Oliverova 'Vjeruj u ljubav', to je soundtrack života u Dalmaciji

Nina Slišković Goleš nam je otkrila detalje svog dana vjenčanja

Radijska voditeljica i blogerica, Splićanka sa zagrebačkom adresom, Nina Slišković Goleš i njezin Dino vjenčali su se 2017. Otkrili su nam koja je njihova bila prva pjesma...


- Za prvi ples smo imali Oliverovu 'Vjeruj u ljubav'. Oduvijek tvrdim da mi je to najljepša ljubavna pjesma, magična u svojoj jednostavnosti, a uz to je Oliver bio i ostao, kako volim reći, 'soundtrack života nas u Dalmaciji, a i puno šire', pa nam se tako 'Vjeruj u ljubav' spontano uvukla pod kožu i ostala ta, THE pjesma. Do zadnjeg refrena svi naši prijatelji su bili na nogama, s prskalicama u rukama, uglas ju pjevajući... Trenuci koje nećemo nikad zaboraviti - rekla je Nina Slišković Goleš. 


Vjenčali su se jednog toplog i lijepog dana babljeg ljeta u Splitu...

- 'Najlipši grad na svitu' nekako se nametnuo kao logična lokacija za vjenčanje, dok smo proslavu odradili u predivnom ambijentu Kaštil Slanice u kanjonu Cetine - dodala je Slišković Goleš.

Vaša reakcija na temu