Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Neki hoteli naplaćuju rezanje svadbene torte

Neki hoteli naplaćuju rezanje svadbene torte

Evo koja je cijena po feti

Trenutak rezanja torte sastavni je dio naše svadbene tradicije i gostima predstavlja jedan od najslađih trenutaka. No zamislite reakciju mladenaca kad im na kraju večeri pristigne račun za - rezanje torte.

Naime, u grupi Tvornica vjenčanja na Facebooku jedna je korisnica podijelila svoje iskustvo koje je iznenadilo mnoge. Prema njezinoj objavi, neki hoteli u Hrvatskoj počeli su naplaćivati rezanje svadbene torte - čak dva eura po šniti, piše Zadovoljna.

Na svadbi s 300 gostiju, ova usluga rezanja torte mogla bi ih koštati pozamašnih 600 eura! Iako mnogi razumiju da organizacija svadbe podrazumijeva određene troškove, ova specifična naknada izazvala je lavinu negativnih komentara.

S druge strane, hoteli i restorani tvrde da takve naknade pokrivaju troškove rada, posuđa, serviranja i logistike vezane za podjelu torte. No mnogi mladenci i gosti vide to kao nepotreban trošak u već ionako skupom događaju.

Većina komentara na društvenim mrežama pokazuje nezadovoljstvo takvom praksom. Mnogi smatraju da bi to trebala biti usluga koja je uključena u cijenu svadbenog aranžmana, dok drugi sugeriraju da bi mladenci trebali unaprijed biti obaviješteni o svim troškovima kako bi izbjegli neugodna iznenađenja.

Vaša reakcija na temu