Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA Mladoženjin otac ponudio mladenki 5000 dolara da pobjegne sa svadbe

NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA Mladoženjin otac ponudio mladenki 5000 dolara da pobjegne sa svadbe

Usred podija...

Mnogo puta zamišljamo savršeno vjenčanje, ali stvari ne idu uvijek kako se nadamo. Često se događaju i iznenađenja koja će mladenci i gosti zauvijek pamtiti. Iako su vjenčanja s našeg popisa dobila nepredvidiv tok, zasigurno će ostati zapamćena po jedinstvenom obratu koji ih je učinio apsolutno nezaboravnim. Ove ispovijesti ljudi su anonimno objavili na Redditu.

1. Mladu nije uspio podmititi

Mladoženjina mama je mrzila mladenku. Zatim je na samom vjenčanju otac mladoženje ponudio mladoj 5000 dolara da ode i da ponište brak. Mlada nije htjela. To je bilo prije 30 godina, a tadašnji mladenci su i danas oženjeni te imaju dvoje djece.

2. Fotograf lud za kumom

Mladenkina mama nosila je haljinu sličnu vjenčanici i inzistirala da do oltara hoda sa svojim bivšim mužem. Nakon vjenčanja shvatili su da je fotograf bio toliko očaran kumom da je ona bila na pola fotografija, a ništa od ostatka vjenčanja. Niti na jednoj fotografiji nije bilo mladenaca.

3. Mlada pobjegla

Mladenka se uopće nije pojavila - čekalo ju je 500 gostiju i budući suprug, naravno. No, kad su shvatili da je nema, mladoženja je odlučio ipak održati party. Izjavio je - sve je ionako plaćeno, idemo tulumariti. Oženio je drugu ženu, dvije godine kasnije.

4. Drugi izbor

Na sami dan vjenčanja, prijateljica mladoženje mladenki je rekla da su njegovi roditelji htjeli da oženi nju. No, ona ga je odbila, stoga je sadašnja mladenka drugi izbor.

5. Prošnja za vrijeme vjenčanja

Dok je držao govor, kum je zaprosio kumu. Tako su totalno ukrali dan mladencima na vjenčanju, jer su napravili spektakl neočekivanom prosidbom.

6. Otimačina buketa

Mlada je bacala buket, a neki sredovječni čovjek je gurnuo ispred svoju sredovječnu djevojku i stajao pored nje kako bi se uvjerio da će baš ona uloviti buket. No, uletio je u ruke male djevojčice, ali ne zadugo - čovjek joj je oteo buket i dao svojoj djevojci, a malena je otišla sva uplakana.

7. Karate na oltaru

Nećak mlade nosio je prsten do oltara, no umjesto da sjedi mirno iza mladenaca, čitavu je ceremoniju radio karate pokrete. Na koncu je završio na svim ključnim fotografijama u nekoj ludoj pozi, ukrao je show kod oltara.

8. Udarac glavom

Moj zaručnik i ja toliko smo se smijali na samoj ceremoniji da smo se slučajno sudarili glavama.

9. Preuranjeno rezanje torte

Mama mladenke je razrezala vjenčanu tortu prije ceremonije, kako bi je dala tetama. Kad je ova shvatila da torta više nije čitava, mama je rekla da su tete htjele - nešto slatko nakon večere.

10. Nema vjenčani prsten

Mladoženja je kasnio 45 minuta i usred ceremonije s prstenima zbunjeno pitao - zar sam trebao kupiti još jedan prsten, pritom misleći kako joj je već kupio onaj zaručnički. No, šogorica je brzo dala svoj prsten mladoženji te se ceremonija mogla nastaviti.

11. Poljubac u obraz

Na vjenčanju moje sestrične sve je bilo normalno, dok se mladoženja nije nagnuo prema mladenki i htio je poljubiti. No, ona je u zadnji tren okrenula glavu, pa ju je on na koncu poljubio u obraz. Svi su ostali zbunjeni, situacija je bila neočekivana.

12. Gladan usred ceremonije

Dječak je imao oko 5 godina te je nosio prsten do oltara. No, ceremonija je bila izuzetno dugačka i mali je ogladnio. U jednom se trenutku okrenuo roditeljima i zaurlao da je gladan. Danas je taj dječak odrasla osoba te veli da ga ti obiteljski prijatelji i danas kad ga vide pitaju - je li gladan.

13. Skoro izgubili mladenku pri rođenju

Na jednom je vjenčanju otac mladenke usred govora izjavio kako su je skoro izgubili, još dok je bila u majčinoj utrobi. Naime, to mladenka nije znala, za nju je to bio popriličan šok, kao i za goste.

14. Plati si večeru

Nakon što su odabrali što će jesti, gostima je na vjenčanju prišla majka mladenke i zamolila da joj daju po 30 eura, kako bi pokrila troškove hrane.

15. Krivi govor

Imam dva polubrata. Na vjenčanju starijeg, mlađi je održao govor u kojemu je pričao samo o tome kako je njegov brak bio loš te da si je uništio život. Nije uopće spominjao mladence.

16. Javljanje na telefon

Za vrijeme govora oca mladoženje, tata od njegova prijatelja javio se na telefon i čitavo vrijeme pričao glasno. Ceremonija je održana u manjoj prostoriji, stoga je to bilo vrlo neugodno.

17. Promjene sjedenja

Roditelji mladoženje htjeli su na samoj ceremoniji promijeniti raspored sjedenja, na što se pobunila mladenkina mama, jer ovi dvoje nisu ništa platili za vjenčanje. Naime, roditelji mladenke podmirili su sve troškove, piše Brightside, a prenose 24sata .

Vaša reakcija na temu