Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Objavljene dosad neviđene snimke s vjenčanja Marka Livaje i Iris Rajčić

Objavljene dosad neviđene snimke s vjenčanja Marka Livaje i Iris Rajčić

Zabava je potrajala do dugo u noć

Iris Rajčić i Marko Livaja vjenčali su se početkom ovog tjedna u Splitu nakon osam godina veze. Iako su tajili detalje ovog svečanog dana, ipak nisu uspjeli sve sakriti. RTL Exkluziv donio je dosad neviđene, ekskluzivne snimke s vjenčanja nogometaša Hajduka i bivše manekenke.

Sretno, opušteno i zaljubljeno - tako su prvi ples kao bračni partneri otplesali Marko Livaja i Iris Rajčić. Svoj veliki hit 'Povedi me' pjevala im je uživo legenda hrvatske estrade Jasna Zlokić. A da je zabava potrajala do dugo u noć vidi se i na nikad objavljenim snimkama.

Osim Jasne u ulozi gošće koja se na radost svih primila mikrofona bila je i Doris Dragović, čiji je suprug Mario Budimir mladenkin ujak. Sreću i zadovoljstvo tek vjenčanim parom nije krila. 'Što se tiče nas, mi bi voljeli da je i prije, ali lijepo je, ovo je važan dan', poručila je Dragović mladencima.

Ostatak svadbene večere goste je u Grašinu restoranu zabavljala Jelena Rozga, a u ponoć je bilo još razloga za čestitanje. Markova majka Ljiljana proslavila je rođendan.

Bivša manekenka Iris Rajčić i Hajdukov as Marko Livaja u vezi su već osam godina, a zajedno imaju petogodišnju kćer Elizabetu i jednoipolgodišnjeg sina Lorenza. Iris je od supruga starija 14 godina, no čini se da ta razlika paru nikada nije bila problem. Dapače, od kada ima Irisin vjetar u leđa, Livaja se prometnuo u najznačajnijeg Hajdukova igrača. Kum mu je bio prijatelj iz djetinjstva, dok je Irisina kuma bila Lana Pavić, prijateljica iz manekenskih dana.

Osim Livajinih suigrača među poznatim gostima bila je i Ana Gruica Uglešić sa suprugom Boranom i sinom Maratom.

I njihovi sugrađani bili su presretni, jer vjeruju da će Livaja tek sada dati sve od sebe u sutrašnjem finalu kupa protiv Rijeke.

Snimku pogledajte ovdje.

Vaša reakcija na temu