Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash ORGANIZATORICA VJENČANJA U ŠOKU: Mladoženju je mama dojila u zahodu na ceremoniji

ORGANIZATORICA VJENČANJA U ŠOKU: Mladoženju je mama dojila u zahodu na ceremoniji

'Izraz 'mamin sin' upravo podignut na jednu novu razinu'

Organizatorica vjenčanja Georgie Mitchell otkrila je nesvakidašnje iskustvo tijekom epizode podcasta 'The Unfiltered Bride', koju vodi zajedno s prijateljicom Beth Smith.

Odmah je napomenula da nije ona osobno svjedočila šokantnom trenutku majke i sina, već je to čula od šminkerice koju je nazvala Jenny, prenose 24 sata.

- Jenny mi je rekla da je neki dan radila na vjenčanju i kako nikad neću pogoditi što se dogodilo. Kazala je da je mladenka trebala ići na zahod neposredno prije obreda. Ušla je u WC, a ono što je vidjela bilo je dovoljno da skoro okonča vjenčanje - prepričala je Georgie pa suvoditeljicu pitala: 'Što misliš da je vidjela?', a ova je počela nagađati.

Neke od njezinih teorija bile su da ju je mladoženja sigurno varao ili se drogirao, a na to joj je Georgie rekla: 'Ne, još gore! Mama ga je dojila'.

Suvoditeljica je ostala bez daha, mislila je da je nešto krivo čula.

- Oprosti, što? Zašto njegova mama još uvijek proizvodi mlijeko? - pitala je voditeljicu.

- Ona to očito stalno radi - odgovorila je pa pitala Beth bi li se ona ipak udala za tog čovjeka da je na mjestu te mladenke.

- Bi li otkazala vjenčanje? Svi čekaju u sobi. Definitivno se ne biste poljubili kad kažu: ‘Možete poljubiti mladoženju' - našalila se u podcastu na što su obje prasnule u smijeh.

Videosnimka podcasta podijeljena je na TikTok, gdje je brzo postala viralna, prikupivši više od 768.000 pregleda i gomilu komentara. Međutim, nestala je s te platforme, ali je možete pogledati na YouTubeu ako kliknete ovdje.

Neki su komentirali da je izraz 'mamin sin' upravo podignut na jednu novu razinu, prenosi nypost.com.

Vaša reakcija na temu