Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram (Taylor Lautner) OŽENILA SE ZVIJEZDA SUMRAKA Popularni glumac uplovio u bračnu luku s imenjakinjom

OŽENILA SE ZVIJEZDA SUMRAKA Popularni glumac uplovio u bračnu luku s imenjakinjom

Točno godinu dana nakon zaruka

Taylor Lautner i njegova dugogodišnja djevojka Taylor Dome vjenčali su se u Kaliforniji, točno godinu dana nakon zaruka, piše Index.

30-godišnja zvijezda Sumraka i njegova šest godina mlađa partnerica na vjenčanje su pozvali 100 najbližih prijatelja i članova obitelji. Mladenka je nosila bajkovitu vjenčanicu s čipkastim detaljima, a u ruci je držala elegantni buket od bijelog cvijeća, prenose američki mediji.

Inače, Lautner je ranije otkrio da će Dome uzeti njegovo prezime nakon vjenčanja, što znači da sad nose isto ime i prezime - Taylor Lautner. 

'Nju svi zovu Taylor, a mene Tay. Puno ljudi samo kaže 'muški Tay' ili 'ženski Tay'', otkrio je glumac ranije u jednom talk showu.

Inače, Tayloru ovo nije prvi put da hoda s imenjakinjom. 2009. godine bio je s Taylor Swift, koja je o njemu napisala i pjesmu.

Vaša reakcija na temu