Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dario Lepoglavec Pravila igre imaju novu pjesmu 'Umrijet' za ljubav', u spotu nikad viđeni kadrovi s vjenčanja članova benda

Pravila igre imaju novu pjesmu 'Umrijet' za ljubav', u spotu nikad viđeni kadrovi s vjenčanja članova benda

Podijeli su intimne trenutke s javnosti, pogledajte

Bend Pravila igre predstavlja svoje novo ostvarenje - pjesmu naziva 'Umrijet' za ljubav'. Prati je i prigodan videospot.

U fokusu su videospota vjenčanja sva četiri člana benda - pjevača Ivana Penezića i Tine Hocenski, bubnjara Gorana Beloševića i Ecije Ivušić, klavijaturista Marka Beloševića i Marine Drašković te basista Dinka i Helene Hajtić. Posebnim trenucima prisustvovali su brojni prijatelji i kolege - Nives Celzijus, Snježana Mehun Schillinger i Franz Schillinger, Antea Kodžman i mnogi drugi. 


Foto: Mirna Marić

'Spot za ovu pjesmu, koji je maestralno montirao Dario Lepoglavec, ističe ljepotu mladenačke ljubavi kroz svaki kadar. On je prozor u intimne trenutke vjenčanja članova Pravila igre. Malo je za reći da se svaki trenutak ispunjava neizrecivom srećom dok si mladenci izgovaraju sudbonosno 'da'. 


Foto: Zoran Sjekloća

Stihovima poput 'a ti me gledaš baš na taj način koji mi kaže da sve ti značim' pjesma 'Umrijet' za ljubav' postaje himna istinske ljubavi podsjećajući nas da je, u svojoj najčišćoj formi, najjača sila na svijetu', istaknuli su iz benda. 

Ova emotivna balada rodila se iz pera Nenada Ninčevića. Glazbu potpisuje Miro Buljan


Foto: Vedran Sokić

Dostupna je na svim streaming platformama. Spot se možete pogledati na službenom YouTube kanalu benda. 

'Baš kao što spot krase predivni pejzaži otoka koji podsjećaju na dubinu i širinu ljubavi, tako i vi dopustite da vas ova pjesma ponese na istim valovima emocija', poručili su iz Pravila igre. 


Vaša reakcija na temu