Foto: Unsplash Prvi put su se poljubili na svom vjenčanju, nakon 3 godine veze

Prvi put su se poljubili na svom vjenčanju, nakon 3 godine veze

U vezi su od 2018., a na vjenčanje u ožujku 2021. su pozvali 350 ljudi

Nessa je ispričala za Insider, da je 2014. kada je krenula na fakultet kao brucošica počela viđati Jordana po cijelom kampusu, na putu do predavanja, šetajući do studentskog doma, u menzi... Jordan je tada primijetio i Nessu. 

Kada je Nessa slavila nigerijski Dan neovisnosti Jordan joj je prišao. Primijetio je da nosi tradicionalnu odjeću poznatu kao dašiki, a na licu je imala naslikane tradicionalne točkice. Skočio je sa skejta i pitao je je li ona Nigerijka, kao i on. Rekla je da, a dok su razgovarali, Jordan i Nessa shvatili su da ne samo da su iz iste zemlje, već i iz istog plemena.

Oni nisu planirali svoju vezu učiniti romantičnom sve dok Jordan nije počeo sanjariti o svojoj budućoj supruzi, rekla je Nessa.

Počeli su izlaziti u ožujku 2018. godine.

- Nije me pitao hoću li mu biti cura. Samo je počeo na kampusu govoriti da smo zajedno - našalila se Nessa.

Par je odlučio da se neće ni ljubiti ni voditi ljubav sve dok se ne vjenčaju. 

- Ne radi se o tome da je ljubljenje loše, ali to je bio naš način za slavljenje Boga - rekla je Nessa.

Jordan je Nessu zaprosio u ljeto 2020. godine, a zaruke su slavili držeći se za ruke. 

Na vjenčanje u ožujku 2021. su pozvali 350 ljudi, a vjenčali su se u dvorani The Signature Manor u Houstonu.

Tijekom ceremonije, djeveruše i kumovi nosili su čaše vode umjesto cvijeća. Kasnije su tu vodu izlili u lavor, kako bi Jordan oprao noge Nessi, isto kako je Isus oprao noge svojim učenicima.

- Nisam joj vidio ni lice. Odmah sam počeo plakati. U Bibliji nas Bog pere riječju i ukrašava nakitom. Dakle, oprao sam joj noge prije nego što sam je okitio prstenom - rekao je Jordan.

Nessa se mentalno pripremala za poljubac cijeli dan vjenčanja. Kada ih je svećenik proglasio mužem i ženom, jedva su dočekali da se poljube.

- Krenula sam poljubiti Jordana sva sretna, a on me zaustavio i prvo si u usta našpricao sprej za osvježavanje daha. To me stvarno nasmijalo - rekla je Nessa.

Sedam godina nakon što su se upoznali, Jordan i Nessa napokon su se po prvi put poljubili.

Još uvijek se navikavaju da se mogu poljubiti gdje god i kad god žele. Priznali su kako na medenom mjesecu nisu vodili ljubav jer žele to napraviti u krevetu kojeg imaju doma jer smatraju kako je taj krevet 'svet', prenose 24 sata.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(95631, "");
Pregledaj komentare