Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com RAZVODE SE NAKON 70 GODINA BRAKA Muž saznao da ga je žena prevarila prije 60 godina

RAZVODE SE NAKON 70 GODINA BRAKA Muž saznao da ga je žena prevarila prije 60 godina

Postat će najstariji razvedeni par

Mnoge  je potresla vijest o razvodu ovog bračnog para. Naime, riječ je o  muškarcu koji ima 99 godina, a njegova supruga 96 godina. Bili su u braku 77 godina, i nakon toliko godina zajedničkog života, odlučili su se ipak razvesti.

Naime, čovjek koji je sudskim dokumentima identificiran kao Antonio C. pronašao je dokaze da ga je supruga Rosa C. prevarila prije 60 godina, te je odlučio pokrenuti brakorazvodnu parnicu.

Prošle godine pred Božić u staroj komodi je pronašao ljubavna pisma koja su razmjenjivali njegova supruga i njezin ljubavnik, prenosi Fenix magazin.

Suprugu je suočio s pismima, a ona je priznala cijelu aferu te ga pokušala uvjeriti da ne odustaje od braka.

No, iako su proveli 77 godina skupa, dobili petero djece te 12 unučadi i jedno praunuče, Antonio C. nije odustao od razvoda.

Kada se njihov razvod završi, postat će najstariji razvedeni par i preuzet će počasnu titulu od Britanaca, koji su se razveli 2009. godine nakon 36 godina braka.

Vaša reakcija na temu