Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Vjeko Bilota Restoran Kampus na sajmu vjenčanja nudi popuste do 20 posto

Restoran Kampus na sajmu vjenčanja nudi popuste do 20 posto

Ugostiteljski objekt može primiti do 400 osoba uz osiguran parking za sve goste

Na Sajmu vjenčanja Wedding Day, koji se održava do 26. siječnja u Spaladium Areni, predstavlja se novi restoran Kampus koji može primiti do 400 uzvanika.

- Potaknuti uspjehom naše catering službe i konstantnim ulaganjem u edukaciju našeg profesionalnog osoblja, odlučili smo proširiti našu ponudu na organiziranje svečanih svadbenih večera za sve buduće mladence - poručili su iz SC-a Split.

Svečane svadbene večere organizirat će se u restoranu Kampus na adresi Cvite Fiskovića 3, a koji može primiti do 400 osoba uz osiguran parking za sve goste. 

S obzirom na sami početak organiziranja svadbenih večera, u SC-u Split su se odlučili i na jednu posebnu welcome ponudu za mladence koji dogovore termine do kraja tekuće godine.

- Za sve posjetitelje našeg štanda na sajmu, a ponajviše za buduće mladence koji još nisu odabrali mjesto proslave svog vjenčanog dana, pripremili smo jedno iznenađenje u obliku posebnog welcome popusta od 15 do 20 posto na postojeće cijene - otkrili su te poručili:

- Sigurno nećete pogriješiti ukoliko nas posjetite i vidite našu ponudu.

Vaša reakcija na temu