Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Restoran Velum i Peco Events nagrađuju 10 sretnih parova besplatnom profesionalnom rasvjetom!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Restoran Velum i Peco Events nagrađuju 10 sretnih parova besplatnom profesionalnom rasvjetom!

Sala za vjenčanja može primiti do 220 ljudi

Polako se vraća sezona vjenčanja, dozvoljena okupljanja su sve veća i dugo očekivane zabave napokon se organiziraju. Kako bi vjenčanja i ostali bitni događaji prošli bez stresa, bitno je da isplanirate svaki detalj vezan uz vaš poseban dan. Vjenčanja su najbajkovitiji, ali znaju biti i najstresniji dan u životu mladenaca. Ako mislite smanjiti mogućnost pogreške, jako je bitno da za organizaciju vlastitog vjenčanja odaberete profesionalce koji će vašu zabavu organizirati na najvišoj razini.

Svratili smo do Uvale Baluni gdje se u splitskoj ACI Marini smjestio šarmantan restoran Velum. Radi se o novouređenom prostoru, novoj priči, novom vodstvu i modernom mediteranskom restoranu koji u svom sklopu ima i prekrasnu salu za vjenčanja i organizaciju evenata. 


Sala za vjenčanja restorana Velum može primiti do 220 ljudi (ovisno o trenutnim zakonima Stožera civilne zaštite). Moderni elementi u uređenju čine ugođaj jedinstvenim, a može se prilagođavati željama mladenaca s posebnim uređenjem, rasvjetom i cvjetnim aranžmanima.

Fotogalerija: Restoran Velum - sala

Tim restorana Velum se brine za sve detalje pa tako u sklopu svojih ponuda nude i jeftinije pakete dodatnih usluga poput cvijeća koje rade u suradnji s Cvjećarnicom Miss i rasvjete za koju su zaduženi profesionalci iz tvrtke Peco Event.

Fotogalerija: Restoran Velum

U ponudi uz standardne jelovnike imaju i brojne dodatne opcije koje se mogu kreirati po želji mladenaca. Tako mladenci mogu slagati meni iz bogate ponude mesnih i ribljih jela restorana Velum, sve kako bi postigli najveće zadovoljstvo svojih uzvanika.

Fotogalerija: Restoran Velum - jelovnik

Lokacija restorana Velum je idealna iz više razloga. Prvo što se nalazi u skrovitoj ACI marini gdje pruža ugođaj intimne, ekskluzivne atmosfere s predivnim pogledom na more, brodove i vizuru grada Splita. U blizini se nalazi i predivna mala crkvica na Sustipanu ili pak crkva sv. Frane pa mladenci koji žele obaviti catering, crkveno vjenčanje i slavlje mogu to organizirati bez  vožnje i okupljanja na raznim udaljenim lokacijama. Velum na svojoj terasi s predivnim pogledom nudi opciju cateringa pa vjenčanje i okupljane gostiju možete obaviti u svega nekoliko metara razmaka. Velika prednost je i osiguran privatni parking za goste, uz obližnji veliki javni parking.

Fotogalerija: Restoran Velum

Restoran Velum i Peco Events nagrađuju prvih 10 sretnih parova koji se odluče na vjenčanje u Velumu besplatnom profesionalnom rasvjetom. Javite se restoranu pozivom na službeni broj 021 398 439, provjerite sve detalje i opcije s njihovim timom i osigurajte da dvorana za vjenčanja zasja u najljepšem sjaju na vaš poseban dan.
Vaša reakcija na temu