Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dino Mihovilović ROMANTIKA NA KORČULI Slavni kanadski glazbenik oženio djevojku podrijetlom iz Lumbarde

ROMANTIKA NA KORČULI Slavni kanadski glazbenik oženio djevojku podrijetlom iz Lumbarde

Donosimo fotogaleriju Dina Mihovilovića

Sinoć su se u Lumbardi na Korčuli na vječnu ljubav zavjetovali poznati kanadski hip-hoper Lee 'Marmalade' Napthinea i njegova odabranica Jenn Milina koja vuče korijene iz Lumbarde. Jennin otac je želio da 'first look' bude na parceli vinove loze, gdje je mladenka došla crnim mercedesom.

Lee je inače član Sweatshop Uniona, druge najprodavanije hip-hop grupe u Kanadi i jedne od najdugovječnijih u zemlji. Objavljuju za poznatu diskografsku kuću EMI, a na turneji su bili s poznatim grupama kao što su Hilltop Hoods, Black Eyed Peas, Swollen Members i Living Legends. Nastupali su i kao predgrupa za Snoop Dogga, grupu The Roots i Childish Gambina.

Vjenčanje se održalo u malom krugu uzvanika iz Kanade i Lumbarde, a domaćini su im poklonili ulje na platnu poznatog slikara Stipe Nobila.

Donosimo nekoliko fotografija Dina Mihovilovića.

Vaša reakcija na temu