Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram (Ivan Jarnec) ROMANTIKA NA SETU Pale prve zaruke u 'Plesu sa zvijezdama'!

ROMANTIKA NA SETU Pale prve zaruke u 'Plesu sa zvijezdama'!

Večer puna iznenađenja

Večerašnja emisija 'Ples sa zvijezdama' počela je s puno iznenađenja! Nakon što su Daria Lorenci Flatz i njezin partner Ivan Jarnec otplesali rumbu, dobili su i prvu, dugoočekivanu, Cibocijevu desetku te time osvojili maksimalan broj bodova. Ipak, večer je vodila u još jedno iznenađenje!

Nakon što je par iznenađen i sretan došao k Tamari, Ivan je rekao kako mora učiniti još nešto puno bitnije te se okrenuo i krenuo prema Igoru Mešinu koji mu je uručio posebnu kutijicu. U prvome je redu sjedila Jarnecova djevojka Lejdi Perković, a u kutijici prsten kojim ju je simpatični mladi Varaždinac odlučio zaprositi tijekom live prijenosa.

Buduća mladenka rekla je 'da!', a nakon toga su je preplavile emocije iznenađenja i sreće. Rukama je prekrila usta u čudu, a zatim ga čvrsto zagrlila. 

Cijela je publika zapljeskala hrabrom potezu mladog plesača, a ni Daria nije skrivala emocije. Ivan i njegova zaručnica te Daria Lorenci i njezin suprug privatno se druže te odlaze na večere, a pitanje je je li Daria znala za Ivanov romantični plan, piše tportal.

Vaša reakcija na temu