Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SAJAM VJENČANJA Wedding Day ovaj vikend u Spaladium Areni
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

SAJAM VJENČANJA Wedding Day ovaj vikend u Spaladium Areni

Ulaz je slobodan uz predočenje covid potvrde

Nakon prošlogodišnje pauze zbog korone, Wedding Day po osmi put otvara svoja vrata sljedeći vikend - 29. i 30. siječnja. Sajam vjenčanja održat će se u Spaladium Areni na više od 6000 kvadrata.

Na sajmu će se predstaviti brojni izlagači iz svijeta vjenčanja: saloni vjenčanica i muških odijela, zlatari, cvjećari, slastičari, fotografi, dekorateri, balonske dekoracije, hoteli, restorani, caterinzi, limuzine, kočija za vjenčanja, oldtimeri, rasvjeta i specijalni efekti, foto booth,magic mirror, šatori i pagode za vjenčanja te sav ostali prigodni asortiman. Ili kako kažu iz Wedding Daya: 'Sve što vam je potrebno za organizaciju vašeg vjenčanja iz snova možete pronaći sljedeći vikend u Spaladium Areni'.

- U ovim izazovnim vremenima za gospodarstvenike  ovaj sajam od velikog je značaja jer nakon dužeg vremena imaju priliku svoju ponudu predstaviti budućim mladencima. Također je ovaj sajam jedinstvena prilika svim budućim mladencima da samom posjetom sajmu u potpunosti organiziraju svoje vjenčanje uz sajamske popuste te tako uštede vrijeme i novac - poručili su iz Wedding Daya.

Radno vrijeme sajma u subotu je od 10 do 20 sati, a u nedjelju od 10 do 19. Wedding Day će se održati uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera. Ulaz je slobodan uz predočenje covid potvrde, a za sve koji je ne posjeduju bit će organizirano testiranje po cijeni 50 kuna.

Vaša reakcija na temu