Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Sala 'Mr & Mrs' postaje 'Seven', a tri najbrža para osvajaju nagradu!

Sala 'Mr & Mrs' postaje 'Seven', a tri najbrža para osvajaju nagradu!

Chef Roko Puče uređuje prostor u Kaštel Sućurcu, kaže da stvara posebno mjesto

Objavili smo već da Roko Puče preuzima kaštelanski salon za evente Mr & Mrs, poznati chef nam je nedavno potvrdio da je ušao u dugoročni najam ovog objekta kojemu namjerava udahnuti novu energiju. 

Ugostiteljski objekt u Kaštel Sućurcu doživjet će promjene, kako u ponudi, tako i u interijeru, a prva velika novost je novo ime. Mr & Mrs postaje Seven - weddings & events!

Prostor se trenutačno uređuje, vodeni paneli dominirat će salom, investicija je vrlo velika, a Puče kaže da će gosti biti ugodno iznenađeni.

- Nećemo se samo baviti proslavama tipa vjenčanja, krštenja, pričesti i sličnima, nego ćemo organizirati i koncerte. U pregovorima smo s poznatim estradnim imenima, a nudit ćemo večere uz nastupe izvođača, bit će to gastro-glazbeni događaji na najvišoj razini - rekao nam je Puče, najavivši da će nuditi i stvari koje do sada nisu viđene na dalmatinskom području.

Seven će s partnerima nuditi i sve usluge vezane za vjenčanje, ne samo salu i jelo, već i glazbu, fotografiranje, snimanje videa, najam limuzine, izradu pozivnica, odijela, vjenčanice, zlatara, dekoriranje i ostalo, a sve po principu da će mladenci ostvariti značajne popuste. 

Za ovu prigodu prva tri para koja rezerviraju proslavu vjenčanja u Sevenu dobit će sljedeće darove: partner SnapArt Photobooth darovat će im uslugu photo booth, Totto mini & bus prijevoz luksuznim Mercedesovim kombijem, a sama sala počastit će ih impresivnom fontanom od šampanjca. Naime, Puče već zaprima rezervacije na 095 887 3122.

Vaša reakcija na temu