Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Simpatična glumica iz 'Ne daj se, Nina' uplovila u bračne vode

Simpatična glumica iz 'Ne daj se, Nina' uplovila u bračne vode

Lana Gojak se vjenčala u Italiji za redatelja Sinišu Bajta

Lana Gojak, glumica poznata po ulozi neugledne, ali obrazovane i inteligentne Nine Brlek iz serije 'Ne daj se, Nina', vjenčala se u ponedjeljak u Trstu za redatelja Sinišu Bajta. Na svadbu je pozvala obitelj i nekoliko bliskih prijatelja, a među njima se našla kolegica Ana Maras Harmander i Romina Vitasović Lučić, koja joj je bila i vjenčana kuma.

- Abbiamo detto per sempre! Veliko hvala roditeljima i svim dragim, bliskim prijateljima koji su nam pružili gomilu ljubavi i podrške te učinili jučerašnji dan nezaboravno savršenim! Volimo vas! Srca su nam puna - napisala je Lana uz fotografiju i otkrila da su se na baš ovakvo vjenčanje odlučili preko noći, a odluka im je pretvorila ljetovanje u događaj života.

Nosila je kreaciju zagrebačke dizajnerice Marine Matić.

- Veliko hvala generalnom konzulatu RH u Trstu na velikoj pomoći u organizaciji da se ova naša suluda ideja ostvari 'preko noći' - zaključila je.

Vaša reakcija na temu