Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash SLAVONSKA SVADBA ZA PAMĆENJE 'Sama sam sebi rekla ako se ikada budem ponovno udavala, želim da mi Lepa Brena pjeva'

SLAVONSKA SVADBA ZA PAMĆENJE 'Sama sam sebi rekla ako se ikada budem ponovno udavala, želim da mi Lepa Brena pjeva'

Mlada otkrila detalje

Kći uspješnog slavonskobrodskog biznismena Martina Ravlić i vlasnik Hotela Scala u Vodicama, inače veličkih korijena, Darko Marijanović ove su subote izrekli svoje sudbonosno 'da', a bila je to slavonska svadba o kojoj se itekako pričalo. Pogotovo nakon što je u salu ušla slavna beogradska gošća. Naime, uzvanike je do iza ponoći zabavljala mega zvijezda Lepa Brena, a svi su je u sali dočekali gromoglasnim pljeskom. Martina je sada odlučila otkriti detalje o svadbi. 

'Od malena volim Lepu Brenu, išla sam na puno njenih koncerata i sama sam sebi rekla ako se ikada budem ponovno udavala, želim da mi Lepa Brena pjeva u svatovima', kazala je je za 24sata

Ispričala je kako su ljetos ona i suprug sreli prijatelja kojem u otkrili planove za vjenčanje. 

'Pitao nas je tko će pjevati, a ja sam mu rekla da bih htjela da mi Lepa Brena pjeva i on je rekao: 'Ako želiš da ti ona pjeva, ona će ti i pjevati'', dodala je. 

Rekla je kako je Brena pjevala dva sata i sedam minuta, te da je bilo čarobno i ugodno. 

Martina kaže da je Brena bila oduševljena jer je ovo bio prvi put da je pjevala na svadbi u Hrvatskoj i da joj je bilo drago što je to napravila. 

Ravlić tvrdi da je na svadbi bilo oko 400 uzvanika i to samo prijatelji, suradnici i obitelj, a ne zna koliko su potrošili na svadbu jer je puno toga bilo na prijateljskoj razini. 

Zabava se održala u veličkoj Svečanoj sali Avija, koju inače vodi mladoženjina sestra Kristijana Križanović.

Dvorana je bila stilski uređena i mladenci su sa osobnošću dali svoj štih i dušu za svaki detalj, a osim Lepe Brene uzvanike su zabavljali i Tamburaški sastav Sokak iz Đakova, Glazbeni sastav Marcipan iz Novoga Sada, a uz njih zaplesale su i trbušne plesačice, prenosi požega.eu.

Vaša reakcija na temu