Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot SONJA KOVAČ O VJENČANJU 'Uživam u statusu zaručnice, jako mi je lijepo'

SONJA KOVAČ O VJENČANJU 'Uživam u statusu zaručnice, jako mi je lijepo'

'Kod mene sve mora biti perfektno'

Sinoć je dvorana multimedijalnog zagrebačkog centra HALA postala pozornicom za predstavljanje najiščekivanije kolekcije sezone - one nastale u kolaboraciji švedskog high street brenda H&M i kultne francuske kuće Mugler. Ovu modnu viziju svojim su istančanim stilovima i karizmom sjajno utjelovili naši poznati influenceri, a među njima je bila i Sonja Kovač.

'Puno pažnje posvećujem modi jer je to dio mog posla, ali moda je i prije ovog posla bila moja velika ljubav. Možeš biti kreativan, uvijek se nađe nešto novo, ja dosta ulažem u krpice jer me to baš veseli', rekla je za Scenu Sonja koja se na javnim događanjima ne libi pojaviti u kombinacijama koje zahtijevaju i dosta hrabrosti. Zbog odvažnog stila često nailazi i na negativne komentare.

'S godinama na javnoj sceni oguglaš na negativne komentare, a meni je se, najiskrenije, glupo podređivati nekome drugom. Svatko treba biti dosljedan u svom stilu, nositi ono u čemu se najbolje osjeća. Ja isto mogu reći da se najbolje osjećam u trapericama ili hoodici što je stvarno istina, ali volim nekad malo istupit, izaćI iz svoje komfort zone, pogotovo na ovakvim događanjima jer nemaš često priliku nositi ovako nešto', rekla je.

Sonja je, naime, godinama dio hrvatske influencerske scene. Uz Ellu Dvornik, bila je prva koja se ovim poslom počela baviti još onda kad je to hrvatskoj javnosti bila nepoznanica. No, sad ju, kako kaže, veseli kad vidi da je njenih kolega sve više.

'Mi smo bile prve, možda se to može gledati na način da smo mi njima svima otvorili put. Oni danas to rade zbog nas jer smo mi to donijeli u naše podneblje i, makar su pljuvali po tome na početku, danas to svi žele bit. Kao što sam ja tad i govorila, to zaista svatko može bit. Pitanje je samo koliko ćeš se ti isprofilirat, koliko ćeš bit prepoznatljiv, koliko ćeš se uspjet probiti ili ne. Svatko ima svoj level, ali to je dobro jer stvarno ima mjesta za svakoga', kaže Sonja koja trenutno najviše uživa u putovanjima sa zaručnikom, profesionalnim pokerašem Goranom Mandićem.

Influencerica i glumica, koju je javnost najbolje upoznala u seriji 'Zauvijek susjedi', rijetko objavljuje svog izabranika, ali ipak za njihove godišnjice i rođendane podijeli sretne trenutke s njim. Naime, samozatajni Goran uspješno skriva svoj privatni život, iako mu je djevojka izrazito popularna na domaćoj javnoj sceni.

U više navrata mediji su komentirali kako je par spojio poker i ljubav prema putovanjima i egzotičnim destinacijama. Očito je da oboje dobro žive od onog što rade te definitivno uživaju u plodovima svog rada. Prije pandemije uzrokovane koronavirusom Goran je proputovao gotovo cijeli svijet i osvajao pokeraške turnire, a glumica ga je uvijek vjerno pratila u stopu. Nakon desetogodišnje veze zaprosio ju je na Maldivima u ožujku prošle godine, no vjenčanje još ne planiraju.

'Ja sam uvijek otvoreno govorila da mi brak nije previše bitan, ali moram priznati da uživam u statusu zaručnice, jako mi je lijepo. Da sam počela planirati vjenčanje – nisam. Kod mene sve mora biti perfektno i onda zapravo imam strah od svega toga jer to doslovno sve moraš unaprijed planirat, a ja ne znam ni gdje sam sutra. To mi stvara stres, planirati nešto za godinu i pol, dvije. Dogodit će se sigurno, ali još ne znam kad', zaključila je Sonja.

Vaša reakcija na temu