Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SPAJANJE PAROVA 'Bračni posrednik' Nedjeljko Babić dobit će Nagradu Splitsko-dalmatinske županije

SPAJANJE PAROVA 'Bračni posrednik' Nedjeljko Babić dobit će Nagradu Splitsko-dalmatinske županije

Filip Radoš i Pavao Bonačić Proti zaslužili su nagradu za životno djelo

Poznati 'bračni posrednik' Nedjeljko Babić Gangster, izgledno, dobit će godišnju Nagradu Županije upravo za 'iznimno spajanje parova u bračnu zajednicu'.

Osim Gangstera, godišnje nagrade bi trebali ponijeti doc. dr. Tomislav Franić, psihijatar u KBC-u i predavač na Medicinskom fakultetu, Prošper Miličić, poznati hvarski glumac-amater, te Josip Radić.

Nagrade za životno djelo dobit će glumac Filip Radoš, prvak Drame HNK Split i Pavao Bonačić Proti, ravnatelj Hrvatskog Crvenog križa na otoku Braču.

Kolektivne nagrade zaslužuju ženska klapa 'Neverin', Kulturno-umjetnička udruga 'Mosor' i Kulturno- umjetničko društvo željezničara 'Filip Dević'.

Prijedlog Odbora za imenovanja na čijem je čelu Ante Bačić skupštinari (samo) trebaju potvrditi.

Što se tiče Gangstera, u obrazloženju prijedloga stoji da 35 kao posrednik spaja parove u bračne zajednice te je uspješno spojio 430 parova. 

- Njegov rad prepoznat je izvan Hrvatske, a o njemu su pisane i objavljene knjige te je snimljen dokumentarni film 'Gangster te voli' koji je prikazivan na međunarodnim festivalima filma gdje je dobio razne svjetske i domaće nagrade. Najpopularniji hrvatski bračni posrednik, koji je u ulozi glavnog protagoniste na duhovit i zabavan način ispričao svoju životnu priču.

Zbog svog pjevačkog talenta objavio je album pjesama 'Gangster amor' tematike koja potiče usamljene djevojke i momke na udaju i ženidbu. Nedjeljko Babić Gangster je i dalje u potrazi za načinima kako popraviti lošu demografsku sliku Imotske krajine te pružiti nadu usamljenima i ostavljenima - navodi se.

Županijski vijećnici sastaju se u srijedu od 17 sati, dodajmo, a jedna od točaka, osim nagrada je i razrješenje Petroslava Sapunara s mjesta predsjednika regionalnog parlamenta.

18 vijećnika je potpisalo zahtjev i točka je uvrštena u dnevni red. Razlog je neodržavanje tematske sjednice o stanju u Domu za starije i nemoćne u Vukovarskoj ulici u kojem je umrlo 19 štićenika, a što je, kažu u oporbi, trebao napraviti jer je također trećina vijećnika tražila potpisom.

Vaša reakcija na temu