Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
STOLJEĆE EMOCIJA Zavirite u obiteljske albume, budite dio posebne izložbe hotela Park!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

STOLJEĆE EMOCIJA Zavirite u obiteljske albume, budite dio posebne izložbe hotela Park!

Za najljepše i najzanimljivije fotografije predviđene su vrijedne nagrade

Hotel Park je pripremio zanimljiv nagradni natječaj koji će rezultirati - izložbom! Naime, pozvali su svoje goste da zavire u obiteljske albume i pošalju im najdraže fotografije s vjenčanja u hotelu Park, bilo da se radi o vlastitoj proslavi vjenčanja ili njihovih djedova, baka, roditelja, prijatelja...

- U znak zahvale svima koji su najljepši dan svoje ljubavi proslavili upravo u našem stoljetnom splitskom hotelu, organizirat ćemo izložbu fotografija 'Vrime biži al' Park pamti' - poručili su iz poznatog hotela.

Najljepše i najzanimljivije fotografije podijeljenje u tri kategorije ('Parkov spomenar', 'Dica sritnih lica' i 'Ekipa za sva vrimena') osvojit će sljedeće vrijedne nagrade: 1) Dva noćenja za dvije osobe u Fenomen Plitvice resortu (weekend getaway), 2) Jedno noćenje za dvije osobe u hotelu Park i 3) Večera za dvije osobe u restoranu Split 1921.

Fotografije se zaprimaju do 7. travnja, izložba će u hotelu biti postavljena 15. travnja, kada će se otkriti i nagrađeni radovi, a moći će se pogledati idućih 15 dana. 


Kategorije natječaja:

1. PARKOV SPOMENAR: Emocije su esencija čovjekovog postojanja i u potrazi smo za fotografijama koje na najbolji mogući način prikazuju emocije doživljene tijekom proslava vjenčanja u Parka. Traži se emocija uhvaćena objektivom: osmijesi, suze, prvi ples, zaljubljeni pogledi, ushićenje itd.

2. DICA SRITNIH LICA: Na fotografijama se nalaze najmlađi uzvanici vjenčanja djeca čiji su sretni trenutci i pozitivne emocije ovjekovječene tijekom svadbenih proslava u hotelu Park.

3. EKIPA ZA SVA VRIMENA: Tražimo najljepše, najkreativnije i najveselije ekipne fotografije s vjenčanja u Parka.

Natjecatelj može prijaviti najviše jednu fotografiju po kategoriji. Natjecatelj može poslati digitalnu ili skeniranu analognu fotografiju na ljubav@hotelpark-split.hr, putem inboxa na društvenim mrežama hotela (Facebook i Instagram) ili je osobno predati na recepciji hotela kako bi se ista skenirala.

Prilikom prijave (putem e-maila ili fizički dolaskom u hotel), natjecatelj je dužan navesti svoje ime i prezime, kontakt broj, ime i prezime mladenaca na čijem svadbenom slavlju je nastala fotografija, datum/godinu nastanka fotografije te kategoriju za koju se prijavljuje.

Prilikom prijave, natjecatelj je dužan navesti i sljedeće: 'Pristajem da navedenu fotografiju hotel Park koristi u kampanji 'Vrime biži, al' Park pamti' u svrhu izložbe te online promotivnih aktivnosti hotela.'

Kontakt broj za informacije o natječaju: 021/406-509.

Vaša reakcija na temu