Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Sumnjate da vas vara? Iskusna ljubavnica otkrila kako muža uhvatiti na baketinu

Sumnjate da vas vara? Iskusna ljubavnica otkrila kako muža uhvatiti na baketinu

Lakše je nego što mislite

Amy Kupps (32) iz SAD-a uživa biti ljubavnica, ali kaže da je i sama bila prevarena. Objasnila je na koje crvene zastavice žene trebaju paziti kako bi uhvatile partnera u nevjeri. Bivša učiteljica kaže da su ovo sigurni znakovi da niste 'jedina'. 

Prema istraživanju AYRE Event Solutions-a, očit je porast prijevara tijekom blagdanske sezone, a veliki postotak 'prevaranata' je izjavilo da su varali partnere s kolegama s posla.

Amy, koja na svojoj Instagram stranici @amy.kupps93 ima 84 tisuće pratitelja, sebe vidi kao profesionalku kada su u pitanju izvanbračne veze.

Čak se i rastala od svog bivšeg supruga nakon što ju je prevario, a danas ne mari što se i sama često nalazi u ulozi ljubavnice.

- Nitko nikad ne želi misliti da ih dečko ili muž vara, ali može postojati mnogo suptilnih znakova koje inače nikada ne biste primijetili - objasnila je.

- Također, ženska intuicija je najmoćnije oruđe u vašem arsenalu, ako sumnjate da se nešto događa, slijedite svoj instinkt - savjetuje i dodaje da 'postoji velika šansa da ste u pravu i da on ima nekog sa strane'. 

Navela je crvene zastavice (znakove) na koje treba pripaziti:

Ako vaš partner postane  ljubazniji ili velikodušniji nego inače, pripazite se.

- Neka očita ponašanja poput dragosti 'iz vedra neba', pogotovo ako inače nije pažljiv tip  - kaže Amy. 

- Kupnja nasumičnih darova, što inače na radi, je isto znak upozorenja. Na primjer donosi vam svijeće ili kupuje nakit - kaže Amy.

- Za mene je to velika crvena zastava - upozorava.

Skupi božićni darovi ispod drvca također bi mogli biti znak krivnje.

Ako vaš partner stalno zaboravlja napraviti nešto što je rekao da će napraviti ili vas ne sluša  i ne doživljava - onda je to vrlo loš znak, kaže Amy.

- Mislim da mnogi ljudi zanemaruju kad njihovi partneri iznenada postanu zaboravni. To obično znači da im je um negdje drugdje i da vi nemate njihovu pažnju - objašnjava.

Svi mi s vremena na vrijeme malo mijenjamo svoj režim ljepote, ali često tuširanje i nošenje parfema može je česti znak da partner ima nekog sa strane. 

- Tušira li se više nego inače? Stavlja Aftershave? Odjednom je zainteresiran za izgled svojih intimnih dijelova? Za mene je to veliki razlog za zabrinutost - upozorava.

- Morate se zapitati zašto se toliko peru i žele li se riješiti neugodnih mirisa poput ženskog 'mirisa' ili njihovog parfema - kaže.

Odijevaju li se bolje, idu li više u teretanu ili se više trude oko svog izgleda?

Ovo je sljedeća veća crvena zastavica ako je riječ o radnim danima i ako češće nego prije spominju novu kolegicu na poslu ili nekog koga su upoznali dok su bili vani, piše Daily Star

Zapitajte se za koga se sređuju?

- Ispeglana ili svježa odjeća, možda su počeli nositi novu odjeću ili su zabrinuti kako izgledaju u nekoj kombinaciji - kaže Amy i dodaje da su to 'stvari koje zvuče očito i ponekad su sasvim nevine, ali ako se on oblači za izlazak na koji vi ne idete, onda je vrijeme da se zapitate za koga se on sređuje'.

Čuvaju li svoj telefon i ne dopuštaju vam da ga koristite? Ili, iznenada ga zgrabe kad god napuste sobu ili ga svugdje nose sa sobom?

- Ako se vaš partner ne odvaja od telefona, izgleda uspaničeno ako dotaknete njegov telefon ili ga ostavlja na stolu ekranom okrenutim prema dolje, ovo je najveća crvena zastava koju možete uočiti - objašnjava Amy.

- Druga stvar koju treba provjeriti je brišu li svoju povijest pregledavanja nakon korištenja prijenosnog računala, tableta ili telefona - dodaje.

- Što to oni pregledavaju na Internetu što ne žele da vi vidite? Zapitajte se - zaključuje, prenose 24 sata

Vaša reakcija na temu