Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Josip Kevrić / DKphotography Sve više Dalmatinaca svoje vjenčanje organizira u Međugorju
Sajam vjenčanja Piše: Dalmatinski portal

Sve više Dalmatinaca svoje vjenčanje organizira u Međugorju

Cijenu su i više nego pristupačne, za 28 eura po osobi se dobije sve što je potrebno

Ponuda Herceg etno sela Međugorje prezentirana je u Spaladium Areni na sajmu vjenčanja Wedding Day. Cilj im je bio dodatno se približiti splitskim i dalmatinskim mladencima. Riječ je o kompleksu izgrađenom prije sedam godina, a četiri godine postoji salon za vjenčanje Kraljica Katarina.

- Postoji velik interes iz Splita, Dubrovnika i Zadra. Kažemo da je najbitnije doći kod nas, a za sve ostalo ćemo se mi pobrinuti - kazao je nam je Dražen Marušić, voditelj dvorane.

Cijenu su i više nego pristupačne, za 28 eura po osobi se dobije sve što je potrebno. U cijenu je uključen alkohol, sva ostala pića cijelu noć, slatki stol...

- Kapacitet dvorane je 650 mjesta, a možemo osigurati i smještaj za do 170 ljudi u našim objektima u sklopu etno sela - dodao je Marušić.

Svi zainteresirani mogu uživati u drugim čarima ovog prekrasnog kompleksa, bazenima, amfiteatru, gdje se ljetni održavaju predstave, pa nije ni čudo što se sve više mladenaca odlučilo baš za ovu destinaciju...

Vaša reakcija na temu