Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SVEČANO POTPISIVANJE UGOVORA NA WEDDING DAYU Otvorenje panoramskog paviljona na imanju Villa Gala
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

SVEČANO POTPISIVANJE UGOVORA NA WEDDING DAYU Otvorenje panoramskog paviljona na imanju Villa Gala

U novom paviljonu, podignutom u masliniku, uz ukusne delicije 'feštati' može do 220 uzvanika

Na splitskom sajmu vjenčanja Wedding Day ove godine sudjeluju i dva izlagača čiji su nazivi većini potencijalnih mladenaca iz uže pa i šire okolice Splita već dobro poznati: renomirani Catering Dalmacija i lokacija za luksuzna vjenčanja s pogledom - Wedding Resort Villa Gala. 

Na udaljenosti od samo pola sata vožnje od Splita nudi se lokacija za ekskluzivna vjenčanja i ostale evente. Kao spoj luksuza, tradicije i prirodne ljepote, imanje Villa Gala nudi prostor za opuštanje, udobnost i privatnost na preko 6000 m2.

Uz delikatese iz kuće Catering Dalmacija slaviti se može na otvorenom, u velikom vrtu koji odiše bajkovitom čarolijom prirode i mediteranskim doživljajem, a koji se navečer pretvara u kulisu kao stvorenu za romantična slavlja pod zvijezdama. A kako vremenske neprilike ne bi utjecale na raspoloženje slavljenika, odnedavno se nudi mogućnost održavanja svečanosti u novom panoramskom paviljonu u kojem su gosti u potpunosti zaštićeni bez obzira na vremensku prognozu. 

Klizne staklene stijene ovog multifunkcionalnog prostora omogućuju panoramski pogled na čitavo Sinjsko polje i rijeku Cetinu te pružaju osjećaj slavlja na otvorenom u svako godišnje doba.

U novom paviljonu, podignutom u masliniku, uz ukusne delicije 'feštati' može do 220 uzvanika.

Fotogalerija: Villa Gala

Nakon dugogodišnje uspješne suradnje Villa Gala i Catering Dalmacija odlučili su proslave vjenčanja i drugih evenata podići na još višu razinu, pa su tako direktori Željko Drašković i Ante Brčić sajam vjenčanja u Splitu iskoristiti kao priliku kako bi svečano potpisali ugovor o poslovnoj suradnji.

Ostale informacije mogu se pronaći na njihovim internetskim stranicama, kao i Facebook i Instagram profilu @cateringdalmacija i @galaweddingscroatia.

Vaša reakcija na temu