Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dnevna doza prosječnog Dalmatinca Traži se dečko...

Traži se dečko...

Hit natpis iz Dalmacije

Domišljata metoda potrage za budućim partnerom osvanula je na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca. Objavljena je, naime, fotografija natpisa pored kuće 'cura za udaju'.

U kratkom je periodu postala apsolutni hit. 'Palo' je više od tisuću komentara. A mnogi su se našalili sa situacijom u komentarima.

'Ona traži zgodnog, visokog, uspješnog, romantičnog, a mater joj samo oće da ide ća iz kuće', 'gledajući strelicu, izgleda da je ta mladenka odapela čekajući princa na bijelom konju', 'iskrene čestitke curi, posebno njenoj divnoj majci', 'dosta je bilo karijere', 'kažu da se nije ni svaka očešljana udala, eto', 'vrijeme je', pišu. 


Vaša reakcija na temu