Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TRAŽI SE KARTA VIŠE Hollywoodski masterclass u Podstrani
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

TRAŽI SE KARTA VIŠE Hollywoodski masterclass u Podstrani

Edukaciju će voditi Slaven Blagšić

Ljubitelji snimanja i postprodukcije napokon će doći na svoje. Od 9. do 11. travnja u Podstrani (poslovne prostorije NexGen video Production) gostovat će predavač Slaven Blagšić, međunarodno nagrađivani redatelj i direktor fotografije.

- Svoje iskustvo dugo više od 15 godina prenijet će na one željne znanja, otkrit će im tajne koje koristi u Hollywoodu prilikom snimanja i montaže. Na ovom seminaru, kroz teoriju i praksu, naučit ćete snimati cjelokupno vjenčanje na kreativan način, editirati i kolorirati u DaVinci Resolveu.  Doznajte iz prve ruke zbog čega se o Cinemart vjenčanjima, na čelu sa Slavenom, piše i priča u svjetskim medijima. Prestižni časopisi i portali uvrstili su ih u kataloge za vrhunska luksuzna vjenčanja. Samo neki od njih su Platinum lista Grace Ormode Wedding Style časopisa, Platinum Vendor lista Maharani Weddings Portala, Wedding Sutra, South Asian Bride, Indian Wedding Site, OnceWed, Ceremony, Wedding Lovely i mnogi drugi – naveli su organizatori trodnevnog masterclassa.


Polaznici će naučiti koja oprema je potrebna, kada i kako je koristiti. Saznat će tajne industrije o kojima svi šute, a naučit će i kako izgraditi prepoznatljivi stil i biti drugačiji od ostalih. Filmski pristup obuhvatit će osvjetljenje, pokrete stativa, žarišnu duljinu, kutove kamere i kompoziciju. Potom će se odraditi učenje kroz praksu: od priprema do završetka snimanja na stvarnom setu.

Nakon toga dolazi dio koji je jako popularan i u Hollywoodu: 

- Imat ćete priliku naučiti sve o montaži, color gradingu, stabilizaciji, prijelazima i dizajnu zvuka. Naučit ćete kako odabrati odgovarajuću glazbu sukladno karakteru vjenčanog para. I, konačno, naučit ćete kako unovčiti svoj rad te kako se postaviti na tržištu. No, ne smijemo zaboraviti napomenuti da uz sve to ide i dobra zabava i pozitivna energija.

Ono što se još dobije ovim masterclassom nikako nije zanemarivo, a to je: uvjerenje o završenoj edukaciji za upis u e-radnu knjižicu.

- Najbolji od vas imat će priliku raditi i surađivati sa Cinemart vjenčanjima u budućim projektima. Dobivate cjelokupno znanje za nezavisno snimanje, postprodukciju i vođenje projekata.



Editiranje i koloriranje odrađuje se u programu DaVinci Resolve – vodećem 'alatu' u Hollywoodu.

Naučit ćete kako formirati cijene i biti konkurentni, a da pritom ne podcjenjujete sebe i ne radite prejeftino. Naučit ćete pregovarati – poručili su organizatori.

Još su dodali:

- Vrijeme je da se prihvate svjetski standardi i da se hrvatska kvaliteta videozapisa podigne na višu razinu jer to i zaslužuje. Ulog edukacije isplatit ćete već samo jednim dogovorenim poslom, a stečeno znanje ostaje vam zauvijek.

Sve dodatne informacije nalaze se na sljedećem linku

Vaša reakcija na temu