Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TREĆA SREĆA Zdravko Mamić ženi mladu ljepoticu koja je zbog njega ostavila muža?

TREĆA SREĆA Zdravko Mamić ženi mladu ljepoticu koja je zbog njega ostavila muža?

Navodno mu je bila tajnica

Već neko vrijeme šuška se da Zdravko Mamić ima novu djevojku, ali i da planira treći put stati pred oltar.

Story piše da je riječ o mladoj Jeleni P. iz Ljubuškog s kojom se Zdravko ni ne skriva po Hercegovini. Pišu da se par svakodnevno može vidjeti u Mostaru, gdje su navodno kupili stan koji trenutno uređuju za zajednički život. Jelena navodno iza sebe ima brak koji je okončan zbog ljubavne romanse sa Zdravkom, a sve je krenulo još prije tri godine, dok je navodno bila Mamićeva tajnica.

Brak s Marinom još traje?

Mamić je, koliko se zna, još uvijek u zakonskom braku s Marinom s kojom ima dvije kćeri, Ivu i Luciju, dok iz prvog braka ima sina Marija. Marina navodno još uvijek živi u stanu u Međugorju koji je Mamić prvotno kupio nakon što je iz Hrvatske pobjegao u susjednu Bosnu i Hercegovinu.

Story piše i da su se Marina i Jelena ranije mogle vidjeti zajedno na kavama u BiH.

Šuškanja o novoj romansi je potaknuo skupocjeni Range Rover koji je Mamić poklonio Jeleni. Od tada su, piše Story, više puta zajedno viđeni u noćnom klubu Taboo u Mostaru, gdje su u separeu razmjenjivali nježnosti. Mlada Jelena zaključala je profile na društvenim mrežama za javnost.

Podsjećamo, nedavno je Ante Čačić mnoge zainteresirao kad je o Mamiću rekao: 'Što se tiče moje energije, nisam još u osmom desetljeću, u sedmom sam kao i on. Međutim, nemam energiju kao on da osnujem novu obitelj.'

Vaša reakcija na temu