Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka U SPLITSKOJ CRKVI SV. LOVRE Nikola Vlašić oženio dugogodišnju djevojku Anu

U SPLITSKOJ CRKVI SV. LOVRE Nikola Vlašić oženio dugogodišnju djevojku Anu

Do kraja ovog mjeseca trebao bi postati i otac

Naš nogometni reprezentativac Nikola Vlašić oženio je dugogodišnju djevojku Anu. Sretni par krajem mjeseca očekuje prinovu. Brak su sklopili u crkvi Sv. Lovre u Splitu. Nikola i Ana su u vezi već pet godina, skupa žive u Moskvi gdje Nikola igra za CSKA, pišu 24 sata.

Nakon završetka ruskoga prvenstva vratili su se u Split gdje su se vjenčali u krugu obitelji i najbližih prijatelja. Početkom idućeg tjedna Nikola će na okupljanje reprezentacije te na Europsko prvenstvo, gdje će iščekivati vijesti, njegova Ana bi do kraja mjeseca trebala na svijet donijeti njihovo prvo dijete.

Nikola i Ana u dugogodišnjoj su vezi, nakon što je Nikola preselio iz Evertona u CSKA njegova Ana se posvetila fakultetu, a onda se i ona doselila u Moskvu. Sretni par nije tajio svoju vezu ali Nikola nikad nije govorio o svom privatnom životu pa tako nije ni ovoga puta. 

Vaša reakcija na temu